Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Karadeniz Temel Fıkraları
Cevap SayisiCevap Sayisi: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 307 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karadeniz Temel Fıkraları  (Okunma Sayısı 307 defa)
Haziran 17, 2009, 12:13:57 ÖÖ
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 12:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Karadeniz

bir gün tursun temele sormuş temel neden yözüğü serçe parmağına taktın temel:yanlış kadınla evlendum ondandur yaaaaaaaaaaaa:

Sigorta

bir gün temel hastaneye gider. doktor:"sigortalı mısın?" temel:"hayır trabzonluyum." demiş.

Kaçaklar

emelle dursun hapisteyken kaçmaya karar verirler ve aşılması güç 30 duvarı tek tek geçmeye başlarlar en son duvara geldiklerinde dursun aşağı atlar ve temel dursuna der; ula dursun sen kaç kurtul benum bacaklarum tutmuyo çok yoruldum der ve geri döner...

Otostopcu Temel

emel son model spor arabayla kahveye gelmiş dursun:ula temel ha bu arabayı nerden buldun demş temel:dün otostop çekiyodum bu arabadan bi kadın indi mini eteğini kıvırdı ve dile benden ne dilersen dedi bende arabayı aldım demiş Dursun:ula temel aferin zaten sana mini etek yakışmazdı

Temel İETT Bileti

temel halk otobüsüne binmiş.gelen geçen kart,paso gösteriyor ücret vermeden geçiyor.temel demiş ula ben enayimiyim para verem.cebiden hemen evlilik cüzdanını çıkartıp şoföre göstermiş.şoför bakmış temele ve demişki:sen bu kartla ancak fadimeye beleş binersin...:):):):):)

Vantilatör

HELİKOPTERE BİNEN TEMEL,BİR SÜRE SONRA ÜŞŞÜMEYE BAŞLAR VE PİLOTU UYARIR;UYYY ÜŞÜDÜM DAA ŞU TEPEMİZDEKİ VANTİLATÖRÜ DURDURUN ARTIK

Kısa Don

temelle dursun maça gidecekmiş temelin bir işi çıkmış dursuna demişki: Dursun sen benim yerime maça git.Dursun maç bitiminden sonra temelin yanına gelir Temel,ula noldi maçta dursun anlatmaya başlar,aha şöyle bi kale varmış aha şöyle bi top vrmış atıncada gooooll ! diye bağırıyormuşsun bide utanmadanda kısa don giyiyorlarmış

Haziran 04, 2010, 11:40:04 ÖÖ
serdar1111'in Bilgileri
serdar1111
Newbie
*

Üye ID 3460
Kayit Tarihi Haziran 04, 2010, 11:33:32 ÖÖ
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 76
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

şu temel olmasa ne yapardık bilmem...
Haziran 10, 2010, 09:33:44 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 12:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

(:)

Haziran 11, 2010, 02:46:27 ÖS
serdar1111'in Bilgileri
serdar1111
Newbie
*

Üye ID 3460
Kayit Tarihi Haziran 04, 2010, 11:33:32 ÖÖ
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 76
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

iyiki temelimiz dursunumuz var....teşekkürler..

Google Words: Karadeniz Temel Fıkraları Dosyasi, Karadeniz Temel Fıkraları Belgesi, Karadeniz Temel Fıkraları Programi, Karadeniz Temel Fıkraları Oyunlari, Karadeniz Temel Fıkraları Download, Karadeniz Temel Fıkraları Resimleri, Karadeniz Temel Fıkraları Hikayeleri, Karadeniz Temel Fıkraları Haberleri, Karadeniz Temel Fıkraları Indir, Karadeniz Temel Fıkraları Yükle, Karadeniz Temel Fıkraları Videosu, Karadeniz Temel Fıkraları Arsivi, Karadeniz Temel Fıkraları Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Karadeniz Temel Fıkraları, Paylasim, Oyun, Torrent,Karadeniz Temel Fıkraları, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Karadeniz Temel Fıkraları, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Karadeniz Temel Fıkraları

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS