| Haziran 14, 2009, 01:22:26 ÖÖ |
|
|
kaptannnnn iyiki doğmuşsun bee :D öyle süslü püslü şeyler yazamam ben azcık odunluk var nede olsa hahaha doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere... yeni yaşında herşey gönlünce olsun... Allah gülmekten ayırmasın hiç :)
mumları yok ama idare et kaptana kaptan pastası yakışır ;)

|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2009, 01:24:51 ÖÖ Gönderen: SaFKaN »
|
|
|
|
| Haziran 14, 2009, 01:33:18 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tesekkürler safkan sende olmasan kımsenın hatırlayacağıyok vallaha pastamda gercekten muhtesem harıkasın ben bosuna demiyorum özel kalemim diye :) beraber nice mutlu senelere
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 14, 2009, 10:46:50 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tesekkürler arkadaslar :) ama alpi 365 gunluk bır öykü baslamadı 365 bir öykü yarına çıkacağımızın garantisimi var sanki eğer varsada bu öyküyü hep beraber yazmak dileğiyle
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 14, 2009, 03:39:37 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
mutlu yıllar jnm...hersey onlune gore olsun 
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Haziran 14, 2009, 05:48:23 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
mutlu yıllar jnm...hersey onlune gore olsun  Tesekkür ediyorum kalpsiz melek
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2009, 09:38:00 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
 ßuda bndn qitaR sefiosun yaa :P :P :P :P iyiki doqdun abi$
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2009, 09:56:14 ÖÖ Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 15, 2009, 09:56:55 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
 ßuda bndn qitaR sefiosun yaa :P :P :P :P iyiki doqdun abi$ Tesekkürler bebeğimm mucukssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: KaPTaN Mutlu Yıllar Dosyasi, KaPTaN Mutlu Yıllar Belgesi, KaPTaN Mutlu Yıllar Programi, KaPTaN Mutlu Yıllar Oyunlari, KaPTaN Mutlu Yıllar Download, KaPTaN Mutlu Yıllar Resimleri, KaPTaN Mutlu Yıllar Hikayeleri, KaPTaN Mutlu Yıllar Haberleri, KaPTaN Mutlu Yıllar Indir,
KaPTaN Mutlu Yıllar Yükle, KaPTaN Mutlu Yıllar Videosu, KaPTaN Mutlu Yıllar Arsivi, KaPTaN Mutlu Yıllar Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KaPTaN Mutlu Yıllar, Paylasim, Oyun, Torrent,KaPTaN Mutlu Yıllar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KaPTaN Mutlu Yıllar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KaPTaN Mutlu Yıllar
|
Yükleniyor...
| | | | | | |