| Nisan 19, 2008, 11:13:06 ÖS |
|
|
KAPTAN6 ASKERDE BİLE DURMUYOR
RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KIRMIZI İÇİNE ALINMIŞ BUTON YARDIM BUTONU ONA TIKLADIĞINIZ ZAMAN SİTEMİZİN TASARIMCISI YÖNETİMCİSİ KAPTAN6 ONLİNE İSE ONDAN YARDIM ALABİLİYORUZ !!!!!
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 19, 2008, 11:14:01 ÖS |
|
SaFKaN
|
gerçekten güsel birşey olmuş kaptan6 +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 20, 2008, 09:51:07 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 20, 2008, 10:59:39 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
HER ZAMAN DAHA İYİ BİR MASALASKİM İÇİN :) BEN BURADAYIM BİRDE ŞU ASKERLİK BITSİ 7/24 BURADA OLUCAM
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 20, 2008, 11:00:24 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t
Ziyaretçi
|
safak sayma la daha ne oldukı ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 20, 2008, 06:38:34 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
HER ZAMAN DAHA İYİ BİR MASALASKİM İÇİN :) BEN BURADAYIM BİRDE ŞU ASKERLİK BITSİ 7/24 BURADA OLUCAM
yaa ben adamı bole yakalarım biliodum biliodummmm :o
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 21, 2008, 08:48:47 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ne yakaladın funda ?
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 21, 2008, 11:33:29 ÖS |
|
| Eylül 22, 2008, 06:42:48 ÖS |
|
bαL10cuк
|
oq£ :D
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 28, 2009, 12:39:04 ÖS |
|
I3y Keşh
|
xD
|
|
|
|
|
|
RENKLERİ YEŞİL SİYAH.MEMLEKETİMİN TAKIMIDIR O.O BİR HASTALIK.O BİR YAŞAM.O BİR KARDEŞLİK ÖVGÜSÜ.O BİR ZAMANLARIN FUTBOLCU MAKİNASI. O BİR ZAMANLARIN BİRİNCİ LİGİ,N KORKULU RÜYASI.O HEP GÖNLÜMÜZDE İÇİMİZDE.ÇÜNKÜ ONUN SEVGİSİ BAMBAŞKA ..O BİR KOCAELİ KENTİNİN SİMGESİ.O BİR K O C A E L İ S P O R .....
|
|
|
Google Words: KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Dosyasi, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Belgesi, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Programi, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Oyunlari, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Download, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Resimleri, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Hikayeleri, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Haberleri, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Indir,
KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Yükle, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Videosu, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Arsivi, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KAPTAN6 DURMUYOR !!!!!, Paylasim, Oyun, Torrent,KAPTAN6 DURMUYOR !!!!!, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!!, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KAPTAN6 DURMUYOR !!!!!
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |