| Eylül 02, 2009, 12:44:04 ÖÖ |
|
|
Kadınların dört yaşı olurmuş.. Birincisi;kimliğindeki yaş, İkincisi;hissettiği yaş, Üçüncüsü;gösterdiği yaş ve Dördüncüsü ise; söylediği yaş!
Amerikalı erkek bir bilim adamının yaptığı araştırma, Kadınların hayatının 4 ana döneme ayrıldığını ortaya koymuş:
1) Herşeye ağzı açık ayran budalası olarak baktıkları, söylenen her güzel lafa kolay kandıkları 17 - 25 yaş arasındaki KAZ Dönemi.
2) Güzelliklerinin farkına vardıkları, o yüzden hep kapris üstüne kapris yaptıkları 25 - 35 yaş arasındaki NAZ Dönemi.
3) Hayatı (erkekleri) tanıyıp gözlerinin açıldığı 35 - 45 yaş arasındaki KURNAZ Dönemi.
4) Mihrabın yıkıldığı, herşeyin bittiği 45 yaş sonrası ENKAZ Dönemi
Erkeklerin hayatıda 4 ana döneme ayrılir...
1. 17-30 yas arasi: KAZ Dönemi.
2. 30-40 yas arasi: KAZ Dönemi.
3. 40-60 yas arasi: KAZ Dönemi
4. 60 ve sonrasi : 'ENKAZ yada EN KAZ' Dönemi (:) (:) (:)
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 02, 2009, 05:19:15 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
hehe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDD thanks
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 02, 2009, 05:40:27 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ne oldu canım yaşınla alakalı sorunun mu vr yoksa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: KaDıNLaRıN YaŞı Dosyasi, KaDıNLaRıN YaŞı Belgesi, KaDıNLaRıN YaŞı Programi, KaDıNLaRıN YaŞı Oyunlari, KaDıNLaRıN YaŞı Download, KaDıNLaRıN YaŞı Resimleri, KaDıNLaRıN YaŞı Hikayeleri, KaDıNLaRıN YaŞı Haberleri, KaDıNLaRıN YaŞı Indir,
KaDıNLaRıN YaŞı Yükle, KaDıNLaRıN YaŞı Videosu, KaDıNLaRıN YaŞı Arsivi, KaDıNLaRıN YaŞı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
KaDıNLaRıN YaŞı, Paylasim, Oyun, Torrent,KaDıNLaRıN YaŞı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KaDıNLaRıN YaŞı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KaDıNLaRıN YaŞı
|
Yükleniyor...
| | |