Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 246 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa  (Okunma Sayısı 246 defa)
Eylül 02, 2009, 12:31:36 ÖÖ
Dark_AngeL'in Bilgileri
Dark_AngeL
Administratör
Sr. Member
*

Kisisel Mesaj ●•Yakın olmak için uzak dur benden !!!•●

Üye ID 15
Kayit Tarihi Ağustos 29, 2007, 03:47:56 ÖÖ
Nerden █ Karanlığın içinden █
Mesaj Sayisi 409
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

* Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol!

* Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...

* Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!

* Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben...

* Takımda bir uğursuzluk var. Geçen ay kahve falında görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.

* Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım.

* Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek…

* Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda çeşit olsun.

* Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?

* Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar?

* Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun?

* Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum...

:P  :P  :P

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
Ocak 18, 2012, 12:09:15 ÖS
iori_yagami'in Bilgileri
iori_yagami
iori_yagami
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj İori_Yagami

Üye ID 5
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 11:53:29 ÖÖ
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 1124
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

güzell

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap

Google Words: KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Dosyasi, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Belgesi, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Programi, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Oyunlari, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Download, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Resimleri, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Hikayeleri, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Haberleri, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Indir, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Yükle, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Videosu, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Arsivi, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa, Paylasim, Oyun, Torrent,KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, KaDıNLaR TeKNiKDReKTöR oLuRSa

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS