| Şubat 14, 2010, 01:53:59 ÖS |
|
|
 Edebiyat profesörü John Halder, aile sorunları olan normal bir adamdır. Eşi nevrotiktir, iki çocuğu son derece şımarıktır, annesi ise ileri derece demnas hastasıdır. Kendi aile durumundan etkilenen Halder, bir gün ötanaziyi savunan bir roman yazar. Bu romanı hiç beklenmedik bir şekilde propaganda bakanlığı tarafından desteklenir, ve Halder kariyerinde hiç ummadığı bir hızda yükselmeye başlar… Ancak bu yükseliş beraberinde seçimler, seçimler de korkunç sonuçlar getirecektir… Bir Not Almanya’da Nasyonal Sosyalizm’in yükselişi “birkaç delinin komplosu” değildi. Birçok “iyi” insan da kendilerini bir anda tamamen kontrolden çıkmış bir toplumun göbeğinde buldular. İyi İnsan, onlardan birinin hikayesi.    
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 24, 2010, 07:19:19 ÖS |
|
secret1756
|
teşekkür /:\
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Dosyasi, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Belgesi, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Programi, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Oyunlari, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Download, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Resimleri, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Hikayeleri, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Haberleri, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Indir,
İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Yükle, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Videosu, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Arsivi, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj, Paylasim, Oyun, Torrent,İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İyi İnsan & Good (2008) Türkçe Dublaj
|
Yükleniyor...
| |