| Nisan 18, 2010, 11:11:38 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Temmuz 03, 2010, 03:56:05 ÖS |
|
muratacar_
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 13, 2010, 10:53:05 ÖS |
|
cino41
|
cok hos bo fılm...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 05, 2010, 02:39:22 ÖS |
|
manci
|
çok sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 12, 2010, 09:03:03 ÖS |
|
meze38
|
GÜZEL FİLM
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 20, 2010, 06:18:37 ÖS |
|
kaanerda
|
tam bir klasik. 1969 u seyrettim..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 05, 2011, 04:34:22 ÖS |
|
| Ağustos 08, 2011, 02:37:46 ÖÖ |
|
alper589
|
Sağolun
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 13, 2011, 04:39:08 ÖS |
|
pcgamer
|
tşk çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 30, 2011, 08:45:31 ÖS |
|
xiago
|
eyv
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 04, 2012, 02:41:59 ÖS |
|
cilumut
|
SAOL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Dosyasi, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Belgesi, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Programi, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Oyunlari, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Download, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Resimleri, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Hikayeleri, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Haberleri, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Indir,
İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Yükle, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Videosu, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Arsivi, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj, Paylasim, Oyun, Torrent,İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İtalyan İşi & The Italian Job Türkçe Dublaj
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |