| Şubat 19, 2008, 01:25:02 ÖS |
|
|
FARKLI DEĞİL AMA İDARE EDERİZ HERALDE ;D 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2008, 01:35:30 ÖS Gönderen: sensiz19 »
|
|
|
|
| Şubat 21, 2008, 06:15:22 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
çok güzel çıkmıssın resmını paylastığın için teşekkurler
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Şubat 21, 2008, 12:39:42 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
tşk ederim bysessiz ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 21, 2008, 08:00:39 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Hehe resim çok güzel özelliklede duvardakı sarı şey :) bana göndersene burada yastık bulmak zor oluyor
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 21, 2008, 09:10:07 ÖS |
|
bαL10cuк
|
resim güsel de sne çok zayıfmışsın :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 22, 2008, 12:19:34 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
Hehe resim çok güzel özelliklede duvardakı sarı şey bana göndersene burada yastık bulmak zor oluyor oo ayıp ettin kaptan abine demek alırız bi tane de sana ben o sarı uyumu sağlamak için çok uğraştım hehe ;Dteşekkür ederim yorum için
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 22, 2008, 12:22:49 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
[ resim güsel de sne çok zayıfmışsın :)
ben mi zayıfım yapma esmer barbie bunu bi de EMRE-Y ye sorun bakalım ne diyo yine de teşekkürler sevindim valla ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 22, 2008, 08:00:50 ÖS |
|
bαL10cuк
|
walla zayıfsın sn bndende zayıfsın
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 23, 2008, 03:46:55 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Çhoo00k Tatlısın şekERR :-*
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 23, 2008, 08:47:44 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
teşekkür ederim kankam benim ya ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 24, 2008, 07:05:07 ÖS |
|
EmRe-Y
|
teşekkür ederim kankam benim ya ;D ne teşekkürü kızım ya bana tşk etme allah vermiş güzelliğini sen allaha şükret :):)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Kasım 03, 2011, 08:17:56 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
güzeeell :)) duvardaki sevimli şeyde Sünger Bob'a benziyor dimi Kaptan :VV
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 04, 2011, 12:43:24 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Hıhımm sünger e benziyor sarı sarı
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Kasım 04, 2011, 12:53:04 ÖÖ |
|
|
Google Words: İŞTE BU DA BENNNN Dosyasi, İŞTE BU DA BENNNN Belgesi, İŞTE BU DA BENNNN Programi, İŞTE BU DA BENNNN Oyunlari, İŞTE BU DA BENNNN Download, İŞTE BU DA BENNNN Resimleri, İŞTE BU DA BENNNN Hikayeleri, İŞTE BU DA BENNNN Haberleri, İŞTE BU DA BENNNN Indir,
İŞTE BU DA BENNNN Yükle, İŞTE BU DA BENNNN Videosu, İŞTE BU DA BENNNN Arsivi, İŞTE BU DA BENNNN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
İŞTE BU DA BENNNN, Paylasim, Oyun, Torrent,İŞTE BU DA BENNNN, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, İŞTE BU DA BENNNN, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, İŞTE BU DA BENNNN
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |