| Eylül 02, 2009, 12:54:48 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Birinci kişi: Hadi oğlum kır artık şu şeytanın bacağını İkinci kişi: Kırayım değil mi abi? Şeytan: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun m.a.n.y.a.k. mısın sen kardeşim?
Hakim: Neden öldürdün evladım? Sanık: Aklımı şeytan çeldi efendim Şeytan: Valla bir şeyden haberim yok, hem herifte akıldan eser yok hakim bey.
Kadın: Neden aldattın beni? Erkek: Şeytana uydum hanım Şeytan: Hadi oradan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim olayla uzaktan yakından alakam yok
Adam: Şeytanınız bol olsun beyler! Şeytan: Yoksa koyun gibi beni de mi çoğalttınız?
Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor.
Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye... Şeytan: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!!
Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi be ya... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik.
Kadın: bu saate kadar nerdeydin? Erkek: şeytana uyup içeyim dedim Şeytan: yattığın hatunu da söyle yiyorsa...
Kadın: şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Şeytan: seni de götürsem mi acaba?
Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz
Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya
Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var.. Şeytan: Ellimi sürdüysem ş.e.r.e.f.s.i.z.i.m. :P :P :P
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: iNSaN ve ŞeYTaN Dosyasi, iNSaN ve ŞeYTaN Belgesi, iNSaN ve ŞeYTaN Programi, iNSaN ve ŞeYTaN Oyunlari, iNSaN ve ŞeYTaN Download, iNSaN ve ŞeYTaN Resimleri, iNSaN ve ŞeYTaN Hikayeleri, iNSaN ve ŞeYTaN Haberleri, iNSaN ve ŞeYTaN Indir,
iNSaN ve ŞeYTaN Yükle, iNSaN ve ŞeYTaN Videosu, iNSaN ve ŞeYTaN Arsivi, iNSaN ve ŞeYTaN Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
iNSaN ve ŞeYTaN, Paylasim, Oyun, Torrent,iNSaN ve ŞeYTaN, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, iNSaN ve ŞeYTaN, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, iNSaN ve ŞeYTaN
|
Yükleniyor...
|