| Mayıs 09, 2010, 04:23:48 ÖS |
|
|
 Anlatamam içimde ki acıyı... Ama bilirim ki... Bazı duygular tesadüf değildir... şimdi sessizce ilerliyorum... Güneş tüm kızgınlıyla içime sokuyor.. Çok geç oldu saat diye inliyor düşüncelerim.. Yalanlarla kaplı dudaklarım sessizliğe boyun büküyor..Melek_Eylül 09/05/2010
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Mayıs 09, 2010, 04:27:10 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
 BİR MELEK ÖLDÜ Aşkı seninle yaşadığıma inandığım Sevdayı seninle tattığıma inandığım Uyudurduğum masallarda melek sandığım Ölümle başbaşa bıraktığım...
-Affet sevdiğim... -AffetMelek Eylül 16.03.2010
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2010, 04:29:49 ÖS Gönderen: Hüzün_Masalı »
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Mayıs 09, 2010, 04:31:17 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
ÖLÜM SENSİZLİKSE BEN SENSİZİM Adını koyduğum masallar, Hüzünlerle bilinmezlikler yaşarken, Ölüm, acısıyla bana sokulurken Sensizliği yaşamak...
--Offf off..
Olmuyor sevdam.. Toprak ana sevmeseydi seni Rüzgar, tutkunun olmasaydı Seni sadece ben sarsaydım kollarımla Seni sadece ben koklasaydım Tutsaydım ellerinden Baksaydım gözlerine Sadece ben Sadece ben Gitmeseydin keşke Gitmeseydin.. Ben daha çok severdim Ben daha çok tutkunun olurdum Kanmasaydın Toprağa Kanmasaydın Rüzgara Kanmasaydın Suya MELEK EYLÜL 17.03.2010
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 02, 2010, 09:03:08 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
hepside biir birinden güzl siirler yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
|
Google Words: Hüznün İçindeki Masal Dosyasi, Hüznün İçindeki Masal Belgesi, Hüznün İçindeki Masal Programi, Hüznün İçindeki Masal Oyunlari, Hüznün İçindeki Masal Download, Hüznün İçindeki Masal Resimleri, Hüznün İçindeki Masal Hikayeleri, Hüznün İçindeki Masal Haberleri, Hüznün İçindeki Masal Indir,
Hüznün İçindeki Masal Yükle, Hüznün İçindeki Masal Videosu, Hüznün İçindeki Masal Arsivi, Hüznün İçindeki Masal Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hüznün İçindeki Masal, Paylasim, Oyun, Torrent,Hüznün İçindeki Masal, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hüznün İçindeki Masal, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hüznün İçindeki Masal
|
Yükleniyor...
| | | |