| Eylül 23, 2007, 02:17:24 ÖÖ |
|
|
Ben geldim :) vayy fatih abi sendemi burdasın ben yılmaz abi:)))) abi burdada ruslar peşimi bırakmıyor:P özledim yaw sizi ablama selamlar bu arada site söliyeyim deli bir fenerli geldi tikkatli olun:))))
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 23, 2007, 03:12:20 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
H.geldın kardeş aramıza
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 11, 2007, 01:28:07 ÖÖ |
|
fatcil
|
hoşgeldin kardeşim bak hala rus diyor ablana söylerim seni :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: how how how Dosyasi, how how how Belgesi, how how how Programi, how how how Oyunlari, how how how Download, how how how Resimleri, how how how Hikayeleri, how how how Haberleri, how how how Indir,
how how how Yükle, how how how Videosu, how how how Arsivi, how how how Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
how how how, Paylasim, Oyun, Torrent,how how how, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, how how how, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, how how how
|
Yükleniyor...
| | |