| Nisan 26, 2010, 02:32:28 ÖS |
|
|
"Hoşçakal" ımı bırakıyorum yüreğine usulca...! Gerektiği kadar sevilmeli sevmeli ve gerektiği kadar verilmeli değer... Aşk bilmecesinin en kısa sözcüğüdür "acı"... Ya çekersin uzun uzadıya sancısını... Ya da acı vererek sevgiliyeçıkartırsın acısını...
Kıyamadım...!

Sözcükler dizildi boğazıma bir bir... Söylemek istedimsöyleyemedim...
Kıyamadım kıymetlim...!
Yutkundum... Yutamadım...

Nefesimi zorlayan yerdetam orda işte Kala kaldı sana dair söyleyeceğim tüm sözler...
"Ya haykırmalıyım tüm gücümle kulağınaya boğulmalıyım sessizce..."

Artık saat ayrılığı vururken... Bu kadar mı hızlı kovalardı akrebi yelkovan... Bu kadar mı sona hızlı yaklaşacaktık... Bir "elveda" sözcüğü can çekişiyor dilimde... Bir çıksa ağzımdan kendime gelecek tüm yaşamım...
"Sen" den ibaretti her şey... "Sen" den sonrası bir adım sessizlik... "Sen" den öncesi koca bir çığlık...
Kıymetlim...!

"Hoşçakal" ımı bırakıyorum yüreğine usulca... Kıymetini bil...!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2010, 10:26:47 ÖS Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Nisan 26, 2010, 09:16:14 ÖS |
|
bysessiz19
|
yüreğinize sağlık çok güzel :O
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 29, 2010, 03:45:39 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
Yorumunuza sağlık =)
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
|
Google Words: HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Dosyasi, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Belgesi, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Programi, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Oyunlari, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Download, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Resimleri, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Hikayeleri, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Haberleri, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Indir,
HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Yükle, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Videosu, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Arsivi, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.., Paylasim, Oyun, Torrent,HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, HoşçakaLımı bırakıyorum yüreğine usuLca..
|
Yükleniyor...
| | |