| Ekim 12, 2007, 09:56:28 ÖÖ |
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Olay 1 için tıkla Ayrıca Forumdakı dev bebek kimin Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Bu bebeğin Sahibi kim 6 yas altı foruma girmesı yasaktır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2008, 08:33:41 ÖÖ Gönderen: gunessim »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 12, 2007, 01:38:35 ÖS |
|
bαL10cuк
|
emeğine sağlık aşkom çok komik bir paylaşım
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ekim 12, 2007, 02:08:25 ÖS |
|
bysessiz19
|
emeğine sağlık walla çok güzel yapmıssın ne desem aaz :D ;D ^^bebeto^^
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ekim 12, 2007, 05:15:17 ÖS |
|
fatcil
|
okadar emek ver bir bebe çizip batırsın isyanım varrrrrrrr :o emeğine sağlık güzel bir şey ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 13, 2007, 08:56:31 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
üstte taraftaki çubuktan başka animasyonlarda deneyebilirsinizzz
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Kasım 01, 2007, 05:06:14 ÖS |
|
| Kasım 23, 2007, 02:18:13 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
uyuzz super olmuş yaa valla uğraştığına deyiyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2011, 01:27:54 ÖÖ Gönderen: ^^Gսиεگگi๓.° »
|
|
|
|
| Kasım 24, 2007, 01:09:43 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
peki birde protesto var onu görmediniz heraldeee
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 12, 2007, 11:47:18 ÖS |
|
dj isyankar
|
emegine sağlık arkadaşım çok süper olmuş ayrıca rep'i hakkettin :D
|
|
|
|
|
|
dj isyankar
|
|
| Aralık 16, 2007, 04:13:51 ÖÖ |
|
seni_uzerler
|
Eline Sağlık kardeşümmm Benüm..Benim Bebeğe andırıyo :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 19, 2007, 09:16:22 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Olay 1 için tıkla Ayrıca Forumdakı dev bebek kimin Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Bu bebeğin Sahibi kim 6 yas altı foruma girmesı yasaktır kanka senın kucuklugunmu bu la senın gıbı sarı bebek ;Dakklı ol doverım ha
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 19, 2007, 07:19:00 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Kayit Ol or Giris Yap Bu bebeğin Sahibi kim 6 yas altı foruma girmesı yasaktır kanka senın kucuklugunmu bu la senın gıbı sarı bebek ;Dakklı ol doverım ha Sen benim abimin küçüklüğünü nerden biliyon?
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 05, 2008, 12:05:03 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
emegıne saglık kardesım guzel olmus :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 07, 2008, 05:54:54 ÖS |
|
EmRe-Y
|
kikikikikiki süper ya emegine saglık
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 23, 2008, 05:37:06 ÖS |
|
açelya
|
süper olmuş kardeş ellerine sağlık ::) ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Dosyasi, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Belgesi, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Programi, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Oyunlari, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Download, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Resimleri, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Hikayeleri, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Haberleri, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Indir,
HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Yükle, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Videosu, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Arsivi, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok , Paylasim, Oyun, Torrent,HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, HerkeS Baksın Masalaskimda Olay Çıktı Şok Şok Şok
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |