| Şubat 07, 2010, 10:38:48 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 08, 2010, 05:33:01 ÖS |
|
oytunmert
|
eline emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 02, 2010, 09:25:26 ÖS |
|
|
Google Words: Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Dosyasi, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Belgesi, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Programi, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Oyunlari, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Download, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Resimleri, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Hikayeleri, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Haberleri, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Indir,
Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Yükle, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Videosu, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Arsivi, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR, Paylasim, Oyun, Torrent,Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hayalet Yarışcı & Phantom Racer (2009) TR
|
Yükleniyor...
| | |