Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Havuza Düştü!
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 242 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Havuza Düştü!  (Okunma Sayısı 242 defa)
Haziran 27, 2009, 09:16:31 ÖS
TosBaHa'in Bilgileri
TosBaHa
тσѕвαнα
Newbie
*

Kisisel Mesaj Sen Tomy Ben Jery Haydi Kovala ßeny :)

Üye ID 1642
Kayit Tarihi Haziran 27, 2009, 08:36:05 ÖS
Nerden Canakkale
Mesaj Sayisi 86
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşadamı Başbakanı Beklerken Havuza Düştü

Erdoğan'ın da Katıldığı Davutpaşa'daki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nin Açılışında İlginç Bir Olay Yaşandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Davutpaşa'daki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nin açılışında ilginç bir olay yaşandı. Ünlü işadamı Erdoğan Demirören, ayağı kayınca havuza düştü. 1,5 metre derinliğinde olduğu öğrenilen havuza düşen Demirören'i çevreden yetişenler sudan çıkardı. 100 kilo olan N.Ö. iki ayda Hobabax ile 20 kilo verdi. Tıklayın!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Kongre Merkezi'nin açılışına Başbakan Erdoğan'ın yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Erdoğan henüz gelmediği açılış töreni öncesi ilginç bir olay yaşandı. Davetliler arasında bulunan Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, kütür merkezinin bahçesinde bulunan yüzme havuzuna düştü. Etrafta bulunanların yardımıyla havuzdan çıkarılan Demirören'in sırıl sıklam olduğu görüldü. Demirören, kültür merkezinde bulunan bir odaya alınarak üzeri kurulandı. Islak takım elbisesini çıkaran Demirören, getirilen yeni elbiseleri giydi. 71 yaşındaki Demirören sağlık ekiplerince de kontrolden geçirildi

мαѕαℓαѕкім
Global Moderator
Elite Member

Google Words: Havuza Düştü! Dosyasi, Havuza Düştü! Belgesi, Havuza Düştü! Programi, Havuza Düştü! Oyunlari, Havuza Düştü! Download, Havuza Düştü! Resimleri, Havuza Düştü! Hikayeleri, Havuza Düştü! Haberleri, Havuza Düştü! Indir, Havuza Düştü! Yükle, Havuza Düştü! Videosu, Havuza Düştü! Arsivi, Havuza Düştü! Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Havuza Düştü!, Paylasim, Oyun, Torrent,Havuza Düştü!, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Havuza Düştü!, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Havuza Düştü!

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS