| Haziran 17, 2008, 10:38:52 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2008, 03:21:31 ÖS |
|
bαL10cuк
|
:-*
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 19, 2008, 03:38:22 ÖS |
|
SaFKaN
|
 :-*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 20, 2008, 03:08:45 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
az olmuş bunlar daha yok mu ;) +rep emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 20, 2008, 08:24:02 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
az olmuş bunlar daha yok mu ;) +rep emeğine sağlık
olmazmı daha çok ancak fırsat buldukça ekliyorum sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 22, 2008, 12:18:24 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 22, 2008, 04:39:43 ÖS |
|
SaFKaN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 23, 2008, 07:38:10 ÖS |
|
bαL10cuк
|
emeğine sağlık
ama bunu hakaret olarak algılıyorum
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Temmuz 24, 2008, 08:50:07 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
emeğine sağlık
ama bunu hakaret olarak algılıyorum
neden hakaret olarak algılıyorsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 08:35:35 ÖS |
|
bαL10cuк
|
biliyorsun msn de öyle konuşuyorum yorumlarımıda burda öyle yapıyorum
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Temmuz 24, 2008, 08:44:16 ÖS |
|
SaFKaN
|
biliyorsun msn de öyle konuşuyorum yorumlarımıda burda öyle yapıyorum
arada bende kullanıyorum ama kullanmamaya özen gösteriyorum canım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 08:55:16 ÖS |
|
bαL10cuк
|
:D bn hc özn gstermiorum :D
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Temmuz 25, 2008, 10:05:51 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Tabiki de herkezin kendin görüşü kimseye neden bu şekilde yazıyorsun diyemeyiz. Ama Türkçemize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 25, 2008, 11:28:35 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
siz sahip çıkmassanız ben çıkarım
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 12, 2008, 11:02:19 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Hareketli imzalar avatarlar Dosyasi, Hareketli imzalar avatarlar Belgesi, Hareketli imzalar avatarlar Programi, Hareketli imzalar avatarlar Oyunlari, Hareketli imzalar avatarlar Download, Hareketli imzalar avatarlar Resimleri, Hareketli imzalar avatarlar Hikayeleri, Hareketli imzalar avatarlar Haberleri, Hareketli imzalar avatarlar Indir,
Hareketli imzalar avatarlar Yükle, Hareketli imzalar avatarlar Videosu, Hareketli imzalar avatarlar Arsivi, Hareketli imzalar avatarlar Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Hareketli imzalar avatarlar, Paylasim, Oyun, Torrent,Hareketli imzalar avatarlar, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Hareketli imzalar avatarlar, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Hareketli imzalar avatarlar
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |