Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Gü$€L $öZL€R...........
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 292 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gü$€L $öZL€R...........  (Okunma Sayısı 292 defa)
Ocak 28, 2008, 12:45:47 ÖS
PiSKoPaT_34'in Bilgileri
PiSKoPaT_34
Jr. Member
*

Üye ID 140
Kayit Tarihi Ocak 18, 2008, 04:02:43 ÖS
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

UMUTLARIMI SİLERDİM UMUDUM SEN OLMASAYDIN HAYAT ÇEKİLMEZ DERDİM SANA AŞIK OLMASAYDIM KALBİMİ ZİNCİRLERDİM İÇİNDE SEN OLMASAYDIN AŞKA YALAN DERDİM
GEREK SEN OLMASAYDIN…
.......................................................................
SENSİZLİK SESSİZLİK DEMEK SESSİZLİK ÖLÜM DEMEK YAŞARKEN ÖLMEK SENİ SENSİZ YAŞAMAK DEMEK, DEMEK Kİ YAŞAMAK İÇİN SEVMEK SEVMEK İÇİN SEN GEREK SENİ ÇOK SEVİYORUM..........
...............................................................................................
AŞKIMIN SEBEBİ SEVGİMİN TEK NEDENİ BU DÜNYANIN EN GÜZEL MELEGİ… ::: SENİ:::
 :::ÇOOOK::: SEVİYORUM:::
........................................................................................
AĞAÇTAN DÜŞEN YAPRAK KURUMAYA GÖNÜLDEN DÜŞEN İNSAN UNUTULMAYA MAHKÛMDUR. SEN NE AĞAÇTAN DÜŞÜP KURUYACAK NEDE GÖNÜLDEN DÜŞÜP UNUTULACAK BİRİSİN CANIM..........
........................................................................................
BENİM SENDE ÇEKİP ALAMADIĞIM BIRAKIPTA GİDEMEDİĞİM KİMSEYE DİYEMEDİĞİM NEFES ALAN BİR YANIM VAR SENSİZ EKSİĞİM YA AL GÖTÜR YA DA GEL TAMAMLA BENİ CANIM..............
...
ADINI KURUTULMUŞ BİR GİBİ YÜREĞİMDE SAKLIYORUM BU SEVGİYİ SENDEN UZAKTA SENSİZ YAŞIYORUM NE SESİN VAR NE DE KOKUN HANĞİ GÜNAHIMIN BEDELİ BU YOKLUGUN…

Google Words: Gü$€L $öZL€R........... Dosyasi, Gü$€L $öZL€R........... Belgesi, Gü$€L $öZL€R........... Programi, Gü$€L $öZL€R........... Oyunlari, Gü$€L $öZL€R........... Download, Gü$€L $öZL€R........... Resimleri, Gü$€L $öZL€R........... Hikayeleri, Gü$€L $öZL€R........... Haberleri, Gü$€L $öZL€R........... Indir, Gü$€L $öZL€R........... Yükle, Gü$€L $öZL€R........... Videosu, Gü$€L $öZL€R........... Arsivi, Gü$€L $öZL€R........... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Gü$€L $öZL€R..........., Paylasim, Oyun, Torrent,Gü$€L $öZL€R..........., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Gü$€L $öZL€R..........., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Gü$€L $öZL€R...........

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS