| Ekim 21, 2009, 01:55:43 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Gittinde ne oldu sanki Dosyasi, Gittinde ne oldu sanki Belgesi, Gittinde ne oldu sanki Programi, Gittinde ne oldu sanki Oyunlari, Gittinde ne oldu sanki Download, Gittinde ne oldu sanki Resimleri, Gittinde ne oldu sanki Hikayeleri, Gittinde ne oldu sanki Haberleri, Gittinde ne oldu sanki Indir,
Gittinde ne oldu sanki Yükle, Gittinde ne oldu sanki Videosu, Gittinde ne oldu sanki Arsivi, Gittinde ne oldu sanki Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Gittinde ne oldu sanki, Paylasim, Oyun, Torrent,Gittinde ne oldu sanki, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Gittinde ne oldu sanki, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Gittinde ne oldu sanki
|
Yükleniyor...
|