| Nisan 11, 2009, 02:08:58 ÖÖ |
|
|
Herkesin hayatından birileri gelir gider..İyi kötü şeyler paylaşılır..
Unutulmaz anlar,anılar...
Peki ya ayrılırken.?
Ayrılırken sevgilinize son sözleriniz neler olur.?
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 11, 2009, 02:10:06 ÖÖ |
|
Dark_AngeL
|
Ben heralde şunu derdim:
SENİ GÖRMEDİĞİM BİR GÜN YAS TUTARIM DİYORDUN YA.. KARA YASLAR ELLERLE ZEVKE DALMAKSA KAHROLSUN SEVDA..!
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 16, 2009, 05:48:51 ÖS |
|
SaFKaN
|
hadi yolun açık olsun ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 17, 2009, 06:19:35 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
sana kalpsizim dedim arkama bakmam,allah deilim affetmem ...HOSCAKAL...
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Şubat 10, 2011, 09:21:49 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Allaha Emanet Ol....
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 16, 2011, 08:47:11 ÖÖ |
|
MaraL
|
Her Gidişin Bir sebebi Vardır Gitme Durmu Demek LaSım YokSa aŞkı Kaderemi Bırakmal LaSım..
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 16, 2011, 10:56:15 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Her Gidişin Bir sebebi Vardır Gitme Durmu Demek LaSım YokSa aŞkı Kaderemi Bırakmal LaSım..
Bırakınca kadere insana acılar kalıyor sanırım gitme dur demek de yeterli olmuyor bazen giden gitmeyi kafasına koyduktan sonra
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 13, 2011, 04:39:26 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
Bazen bazı durumlarda kelimelerin hükmü yoktur.Bu da o durumlardan biri :)
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Dosyasi, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Belgesi, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Programi, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Oyunlari, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Download, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Resimleri, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Hikayeleri, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Haberleri, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Indir,
GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Yükle, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Videosu, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Arsivi, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ, Paylasim, Oyun, Torrent,GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |