| Eylül 26, 2008, 01:39:08 ÖS |
|
|
 GİDECEKSEN EĞER Gideceksen eğer Gözlerini bırak da öyle git Bakar bakar Isınırım Gideceksen eğer Ellerini bırak öyle git Okşar okşar Sarılırım Gideceksen eğer Dudaklarını bırak öyle git Öper öper Tutuşurum Gideceksen eğer Tebessümünü bırak öyle git Güler güler Sevinirim Gideceksen eğer Anılarını bırak öyle git Dalar dalar Avunurum Gideceksen eğer Deli misin sen Sakın gitme Yıkılırım Kahrolurum,CUNKI SENI SEVIYORUM!!! 
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 27, 2008, 12:47:12 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
cok gusel şiir paylaşıma teşekkür kaptan
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 27, 2008, 11:07:46 ÖÖ |
|
n_e_h_i_r
|
çok güzell saol
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Mayıs 08, 2009, 01:08:07 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Gideceksen eğer Deli misin sen Sakın gitme Yıkılırım Kahrolurum,CUNKI SENI SEVIYORUM!!!
anca bazı duygular bu kadar güzel anlatılabilirdi :( sakın gitme :( sağol kaptan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Dosyasi, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Belgesi, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Programi, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Oyunlari, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Download, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Resimleri, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Hikayeleri, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Haberleri, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Indir,
GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Yükle, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Videosu, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Arsivi, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM, Paylasim, Oyun, Torrent,GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, GİDECEKSEN EĞER DELİMİSİN SAKIN GİTME YIKILIRIM KAHROLURUM
|
Yükleniyor...
| | | |