| Nisan 10, 2010, 05:28:25 ÖS |
|
|
 Gears of War ismini duydugumda çok heyecanlanmıştım ve kalbim çarpmaya başlamıştı... pc oyun Çünkü ne zamandır beni heyecanlandıran bir oyun çıkmamıştı ve bu oyun beni uzun zaman sonra heyecanlandıran oyundu. Oyune girer girmez ilk dikkatimi çeken şey tabii ki, insanları aylarca hakkında konuşturan ve en çok ilgiyi çeken grafiklerdi. GOW, Unreal 3 Engine kullanıyor ve ortaya harika bir iş çıkarmıştılar. Kaplamalar ve dokular mükemmel ötesi, özellikle bunların üstine ışıklar ve gölgelendire detayları çok harika olmuştu. Grafiklerin atmosterin temelini oluşturması, bizlere o yıkık ve dökülmüş savaş ortamını gösteriyor. Kulaklarımızda bunlardan gerekeni alıyor. Sesler de grafikler kadar mükemmel olmuş. Mutlaka tavsiye edeceğim bir oyun. Türünün harikalarından... Buyrun oyun indirme linkleri...    
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Gears of War Dosyasi, Gears of War Belgesi, Gears of War Programi, Gears of War Oyunlari, Gears of War Download, Gears of War Resimleri, Gears of War Hikayeleri, Gears of War Haberleri, Gears of War Indir,
Gears of War Yükle, Gears of War Videosu, Gears of War Arsivi, Gears of War Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Gears of War, Paylasim, Oyun, Torrent,Gears of War, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Gears of War, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Gears of War
|
Yükleniyor...
|