| Ocak 26, 2009, 12:32:10 ÖÖ |
|
|
Konu açarken açtığımız konunun doğru yerde açılıp açılmadığına dikkat edelim. Birde açtığımız konularda aklımıza eseni yazmayalım içinde okunacak birşeyler olsun. Açılan konulara yorum yaparken alakasız yorumlar yapmayalım.
Daha birçok konu var aslında ama şimdilik bu konular dikkatimi çekti. Lütfen bu kurallara uyalım aksi takdirde mesajlarınız silinecektir.
İyi Forumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 26, 2009, 07:14:31 ÖS |
|
SaFKaN
|
konu anlaşılmadı zannedersem burada kimseye tölerans tanınmıyor. aynı şekilde devam edilirse gereken ceza verilecektir. biraz daha saygılı olmayı öğrenelim.
İyi Forumlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2009, 01:03:12 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
bende bakıyorum bı kac kısının alakasız yorumlarına ayar oldum ılgılenıyorum ve ben uyarmam
DIREK SITEDEN BANLARIM
ıyı forumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Forum Kuralları Dosyasi, Forum Kuralları Belgesi, Forum Kuralları Programi, Forum Kuralları Oyunlari, Forum Kuralları Download, Forum Kuralları Resimleri, Forum Kuralları Hikayeleri, Forum Kuralları Haberleri, Forum Kuralları Indir,
Forum Kuralları Yükle, Forum Kuralları Videosu, Forum Kuralları Arsivi, Forum Kuralları Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Forum Kuralları, Paylasim, Oyun, Torrent,Forum Kuralları, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Forum Kuralları, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Forum Kuralları
|
Yükleniyor...
| | |