| Ekim 07, 2007, 04:13:43 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 05, 2007, 03:23:08 ÖS |
|
iori_yagami
|
EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 05, 2007, 09:19:18 ÖS |
|
bysessiz19
|
emeğine sağlık eregon çok güzel olmus emeğine sağlık :o
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Aralık 05, 2007, 09:48:34 ÖS |
|
fatcil
|
Ya kardeş bu araba kaç kuruş??? hani diyom yılbaşı biletime para çıkarsa alıyım diyom ama para yetetmi ki ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 06, 2007, 03:12:29 ÖS |
|
| Aralık 06, 2007, 05:37:21 ÖS |
|
fatcil
|
ha ha ha kusura bakma milli piyango idaresi ile anlaşmam var. Geçen sene yanlışlıkla biri ne çıkardılar bu sen söz verdiler bana ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 06, 2007, 07:43:13 ÖS |
|
| Aralık 06, 2007, 08:08:35 ÖS |
|
bαL10cuк
|
EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ
TABİ BEGENİRSİN SENDE ARABA DELİSİSİN KÜRŞAT BEY BU ARADA EMEĞİNE SAĞLIK ERAGON GÜSEL PAYLAŞIM +REP
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 06, 2007, 11:59:32 ÖS |
|
fatcil
|
hikaye hikaye . yazmışlar akıllım sana. kandırmışlar seni hehehehe. yada sen kafayı yedin. aklını oynattın ;D :D ama piyangoda sadece son rakamdan kaybedince daha çok oynatacan. ben biliyom. senin piyangonun sadece son rakamı farklı olucak. heheheh...
yaaa öle deme yaaa bak şuracıkda kalpden gidiveririmi ama anladım sen beni kalpden götürüp paraya konmaya çalışıyonnn
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 07, 2007, 10:20:22 ÖÖ |
|
| Aralık 07, 2007, 06:08:20 ÖS |
|
fatcil
|
sen şimdiden alıştır kendini.onun için söylüyorum. sonradan zorluk çekmezsin. paraya konmaya çalışmıyorum fatcıl zaten bana çıkıcak ;D sen sıkma canını seneye çıkar belki.
ya tamam o zaman sana çıksın. Sonra sen bana bu arabadan al tamma ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 09, 2007, 12:51:41 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
araba guzelde pıyango bıze cıkmaz her sene NIMET abla dan alırdım bıletı bu sene yılbasını adanada gecırecem 1 yarım alcam belkı adana sansı tutar gercı kurban oldugum ALLAH adana yı pek sevmez ya cıkarsa demi ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 09, 2007, 11:51:01 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
araba guzelde pıyango bıze cıkmaz her sene NIMET abla dan alırdım bıletı bu sene yılbasını adanada gecırecem 1 yarım alcam belkı adana sansı tutar gercı kurban oldugum ALLAH adana yı pek sevmez ya cıkarsa demi ;D
al sen bi yarım bilet adana şansına belki çıkar :D
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Aralık 10, 2007, 01:14:55 ÖÖ |
|
fatcil
|
inşallah içimizden birine çıkar sonra hep beraber ona ziyarete gideriz BİZ AKRABAN deriz ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 10, 2007, 01:35:27 ÖS |
|
DRaGoN
|
ne kım bende akrabayım bensız olurm u yawss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Dosyasi, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Belgesi, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Programi, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Oyunlari, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Download, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Resimleri, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Hikayeleri, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Haberleri, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Indir,
FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Yükle, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Videosu, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Arsivi, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa...... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa......, Paylasim, Oyun, Torrent,FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa......, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa......, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, FORD mastang gtr bu nasul bıseyy yaa......
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |