| Aralık 16, 2007, 03:49:28 ÖÖ |
|
|
Evet arkadaslar artık profıl kısmımızda ruh halim modu tüm üyelerimiz bunu ayarlamak gitmleri gereken yol
Profil/Kimlik Bilgisi/Ruh halım kısmından kendıne uygun ruh halını secebılır
fındığa tesekkür edıyorum böyle bir imkan sağladıgı için
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 16, 2007, 03:54:00 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
bakıyorumda hepiniz saskın durumdasınız bu kadar sasırmaytın bence ruh hallerınıız duzelttın böyle herkez saskın saskın forumda yolunu sasacak sonra
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 16, 2007, 11:52:30 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
ewett abicim süperr olmuş ben bilgin yaptım ;D emeğine sağlık .Funda sanada thankss
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 16, 2007, 02:09:04 ÖS |
|
n_e_h_i_r
|
teşekkürler kaptan6
|
|
|
|
|
|
Varlığınla başlayan günün yokluğunla bitmesine alışamadım yokluğun kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım AŞKIM...
|
|
| Aralık 16, 2007, 05:23:04 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
antepmi kanka ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 01:13:42 ÖS |
|
EmRe-Y
|
banada herkes cok gevezesin der özellikle ögretmenler :)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Aralık 17, 2007, 04:13:02 ÖS |
|
fatcil
|
ellerine sağlık kardeşim güzel bir çalışma sen gidince bu forumun hali ne olacak hiç bilmyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 04:17:01 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
abi bu baslangic yeni tasarım bıtmek uzere su anda 180 sayfa cıvarlarında tüm masalaskim ailesine çok guzel süprizlerim var zaten su anda sağ ustekı kıvrımlı hosgeldınız mesajımıda koydum askere gittikten sonra 15 sanırım forum bu sekılde kalacak ondan sonra güncellemedre baslarım sağ salım gelırsem hem ben yoksam siz varsınız tek derdim kalıyor su googleda tüm konuları ındexlese artık üye sayısıda bun agöre artıs gösterır
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 17, 2007, 04:27:52 ÖS |
|
fatcil
|
Evet bir index olayı kaldı google da seninde ellerinew sağlık gerçekdem site mükemmel ötes oldu birde sen gidip gelice herşey daha güzel olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Dosyasi, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Belgesi, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Programi, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Oyunlari, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Download, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Resimleri, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Hikayeleri, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Haberleri, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Indir,
Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Yükle, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Videosu, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Arsivi, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne , Paylasim, Oyun, Torrent,Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Fındık isterse kaptan yapar Ruh halim modu kurulmustur özel istek üzerıne
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |