| Kasım 04, 2007, 02:50:39 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 05, 2007, 12:21:07 ÖÖ |
|
fatcil
|
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ilk açılış senden +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 08, 2007, 10:35:04 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Farkından kastın ne la :D ben gelım yanına sneın alırım farkını :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Kasım 09, 2007, 10:52:17 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Tako gözüm seni bir yerlerden ısırıyor zuhahhahha
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Kasım 27, 2007, 11:14:14 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Farkından kastın ne la :D ben gelım yanına sneın alırım farkını :)
öle deme la farklı tabi kimin ole resmi var
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kasım 28, 2007, 06:07:52 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
hehe eyyy gidi gencliğim genliğimi görseydınde kimin var anlardın o zaman ama yinede o küpelerini sökece kulagından tako
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Kasım 28, 2007, 08:54:06 ÖS |
|
bαL10cuк
|
funda tako benim teyze oğlu
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Kasım 29, 2007, 05:55:15 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
funda tako benim teyze oğlu
hadi yaaa harbi karisma soleyim hehehehe bebetoo sende kızma cocuğa yakışmış işte :) :P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 24, 2008, 09:24:20 ÖS |
|
serap
|
süper süper len güzel ferqi ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 31, 2008, 05:49:28 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
fena deil ama kupe cız
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 31, 2008, 05:54:36 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
her nekadar bu resım icin boluk astsubayıyla papaz olup 1 tokat yedıkse bununla yetınmeyip 1 hafta disko ya atıysada alay foto albumune gırmıs bır reesımdır farkımız 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 31, 2008, 06:00:25 ÖS Gönderen: s-e-r-v-e-t__ »
|
|
|
|
| Mart 31, 2008, 05:58:26 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Kusi herkes senin küpelere taktı çıkar artık ama :)
asker hatırası güsel :)
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: FArkLımı geLdim Dosyasi, FArkLımı geLdim Belgesi, FArkLımı geLdim Programi, FArkLımı geLdim Oyunlari, FArkLımı geLdim Download, FArkLımı geLdim Resimleri, FArkLımı geLdim Hikayeleri, FArkLımı geLdim Haberleri, FArkLımı geLdim Indir,
FArkLımı geLdim Yükle, FArkLımı geLdim Videosu, FArkLımı geLdim Arsivi, FArkLımı geLdim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
FArkLımı geLdim , Paylasim, Oyun, Torrent,FArkLımı geLdim , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, FArkLımı geLdim , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, FArkLımı geLdim
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |