| Nisan 26, 2010, 02:16:29 ÖS |
|
|
 Dokunsam ellerim yanar, acısından Dokunmasam cesaretim sızlar.. -- Ruhum yüzüstü düştü yine, iklimsizliğine.. "Ruh" benim suçlu olduğumu düşünüyor, "um" vazgeçiyor benden... Küsüz şimdi. Oysa, bende vazgeçişler çok daha eski... Bilmiyor...  Biliyorum, Kocaman bir bulut geçiyor içimden, Sel götürdü mevsimlerimi, baharlar şaşkın ve kaygılı... Her yağmurda öfkem ıslanıyor, ben kusuyorum Ciğerlerimde yoğun bir toprak kokusu Öksürdükçe çamura bulanıyor en derinim  Alıntı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2010, 02:28:57 ÖS Gönderen: Hüzün_Masalı »
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Nisan 27, 2010, 08:58:04 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Teşekkür ederim paylasımın çok güzel
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 29, 2010, 03:46:39 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
Ben tşk ederim
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
|
Google Words: Ezberimde Dosyasi, Ezberimde Belgesi, Ezberimde Programi, Ezberimde Oyunlari, Ezberimde Download, Ezberimde Resimleri, Ezberimde Hikayeleri, Ezberimde Haberleri, Ezberimde Indir,
Ezberimde Yükle, Ezberimde Videosu, Ezberimde Arsivi, Ezberimde Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ezberimde, Paylasim, Oyun, Torrent,Ezberimde, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ezberimde, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ezberimde
|
Yükleniyor...
| | |