| Temmuz 12, 2009, 11:38:24 ÖS |
|
|
 Radyo Dinlemenin Keyfini EXARadyo ile mümkün. Kolay kullanımı ve basit arayüzü sayesinde radyolarınızı ücretsiz dinleyebilirsiniz. EXARadyo programını sistem trayda kullanın müzik ve radyo dinleyin. Radyo listesi ile yüzlerce radyolara ulaşabilir ve favori listenize ekleyebilirsiniz Radyo listesini devamlı güncelleyerek yeni radyolar bulun.  
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 16, 2010, 10:45:22 ÖS |
|
tekocan
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 20, 2010, 11:20:28 ÖS |
|
DRaGoN
|
tessekurrcaınmm
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 28, 2010, 11:44:56 ÖS |
|
girayırmak
|
TESSEKURLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Dosyasi, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Belgesi, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Programi, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Oyunlari, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Download, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Resimleri, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Hikayeleri, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Haberleri, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Indir,
EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Yükle, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Videosu, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Arsivi, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı, Paylasim, Oyun, Torrent,EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, EXAR Radyo Radyo Dinleme Programı
|
Yükleniyor...
| | | |