| Aralık 16, 2008, 01:46:41 ÖÖ |
|
|
SLM ARKADASLAR VE DE KANKILERIM NASILSINIZ AKEM ERMAN VE KADIR SIZINLE SONRA GORUSCEZZZ OKMI HAYIRLI OLSUN SITENIZ ANCA YETISEBILDIM ALT DEVRE SAFAGIN UZUN SENIN KANKIMMMM MUCKS
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 16, 2008, 09:34:17 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
H.g. kankim vallaha ebnım askerlık ne kadar uzun bılmem de senın askerlık daha yeni baslıyor :)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 17, 2008, 12:13:36 ÖS |
|
hız_delisi_OGUMAZ
|
gercekten öyle kankım hayat daha yeni basladı harbıdenama bız nelerın altından kalktık allahın ıznıyle bunlarıda yenerız by
|
|
|
|
|
|
|
|
| Aralık 18, 2008, 02:52:05 ÖS |
|
SaFKaN
|
A.S Hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Dosyasi, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Belgesi, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Programi, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Oyunlari, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Download, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Resimleri, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Hikayeleri, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Haberleri, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Indir,
ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Yükle, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Videosu, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Arsivi, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR, Paylasim, Oyun, Torrent,ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ESKILER IYI TANIR YENILER ORNEK ALIR
|
Yükleniyor...
| | | |