| Haziran 15, 2009, 12:18:39 ÖÖ |
|
|
Selamun Aleyküm arkadaşlar bende burdayım artık. Herkese iyi forumlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2009, 12:24:21 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
Aleyküm Selam ESaS TüRK hoşgeldin ailemize...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2009, 10:05:55 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
H.g Aramıza esas türkkk paylasımlarınızı beklıyorum
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 15, 2009, 03:37:12 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
hosgeldin arkadasım..insallah ii vakit gecirirsin :)
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
|
Google Words: ESaS TüRK de Geldi Dosyasi, ESaS TüRK de Geldi Belgesi, ESaS TüRK de Geldi Programi, ESaS TüRK de Geldi Oyunlari, ESaS TüRK de Geldi Download, ESaS TüRK de Geldi Resimleri, ESaS TüRK de Geldi Hikayeleri, ESaS TüRK de Geldi Haberleri, ESaS TüRK de Geldi Indir,
ESaS TüRK de Geldi Yükle, ESaS TüRK de Geldi Videosu, ESaS TüRK de Geldi Arsivi, ESaS TüRK de Geldi Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ESaS TüRK de Geldi, Paylasim, Oyun, Torrent,ESaS TüRK de Geldi, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ESaS TüRK de Geldi, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ESaS TüRK de Geldi
|
Yükleniyor...
| | | |