| Nisan 18, 2008, 04:26:45 ÖÖ |
|
|
;D bu mesaj ozel bi frekansla gonderilmistir.zekilerde hafiza kaybi aptallarda kisa sureli korluk ibnelerdede bi anlik gulumseme yapar!!!
seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark
Adamin biri saçlarini önce ortadan ayiriyormus sonra liseden ayirmaya baslamis Doga'nin Kanunu varsa Arif sag'in sazi var
Askim seni seviyorum! ama parayı daha cok lakin paranin ne onemi var ,muhim olan miktarı:) gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline........
SEYTANA KÜLAHINI TERS GIYDIRDIM MAKSAT INSANLIK OLSUN :)
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 18, 2008, 09:04:12 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hihiihihi emeğie sağlık
birtanede ben yazıyıcım
adam:borcumu ödemessen polis cağırırım ! adam2:neden borcumu polis mi ödeyecek ?
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 04, 2008, 10:07:50 ÖS |
|
SaFKaN
|
SEYTANA KÜLAHINI TERS GIYDIRDIM MAKSAT INSANLIK OLSUN hehehe güsel söz :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ağustos 15, 2008, 09:22:46 ÖÖ |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
SEYTANA KÜLAHINI TERS GIYDIRDIM MAKSAT INSANLIK OLSUN :o süpeer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: En Güzel Komik Sözler Dosyasi, En Güzel Komik Sözler Belgesi, En Güzel Komik Sözler Programi, En Güzel Komik Sözler Oyunlari, En Güzel Komik Sözler Download, En Güzel Komik Sözler Resimleri, En Güzel Komik Sözler Hikayeleri, En Güzel Komik Sözler Haberleri, En Güzel Komik Sözler Indir,
En Güzel Komik Sözler Yükle, En Güzel Komik Sözler Videosu, En Güzel Komik Sözler Arsivi, En Güzel Komik Sözler Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
En Güzel Komik Sözler, Paylasim, Oyun, Torrent,En Güzel Komik Sözler, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, En Güzel Komik Sözler, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, En Güzel Komik Sözler
|
Yükleniyor...
| | | |