| Haziran 27, 2009, 10:09:15 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 27, 2009, 10:19:08 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Gercekten Çok Güzeller Hepsi Sana Eseri Muhtesem Keske Öyle bir Yeteneğim Olsa
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 27, 2009, 10:20:02 ÖS |
|
TosBaHa
|
Güzel Paylaşım Teşekkurler. +Rep
|
|
|
|
|
|

|
|
| Haziran 27, 2009, 10:47:52 ÖS |
|
SaFKaN
|
Teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Suluboya güzelleri Dosyasi, Suluboya güzelleri Belgesi, Suluboya güzelleri Programi, Suluboya güzelleri Oyunlari, Suluboya güzelleri Download, Suluboya güzelleri Resimleri, Suluboya güzelleri Hikayeleri, Suluboya güzelleri Haberleri, Suluboya güzelleri Indir,
Suluboya güzelleri Yükle, Suluboya güzelleri Videosu, Suluboya güzelleri Arsivi, Suluboya güzelleri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Suluboya güzelleri, Paylasim, Oyun, Torrent,Suluboya güzelleri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Suluboya güzelleri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Suluboya güzelleri
|
Yükleniyor...
| | | |