| Haziran 23, 2009, 12:54:18 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 23, 2009, 09:17:41 ÖÖ |
|
MaSaLPeRiSi
|
amaninn çok tatlılarrr :) paylaşım için tşkler cnm.
|
|
|
|
|
|
Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman •°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
| Haziran 23, 2009, 10:06:32 ÖS |
|
SaFKaN
|
yumuk yumuk çok tatlılar insanın yiyesi geliyor bunları :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 23, 2009, 10:27:55 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Ayy Chok dadLuLaR
payLasım iCin Chok Thanx. ;D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 23, 2009, 10:42:20 ÖS |
|
SaFKaN
|
ben tşk ederim canım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Uyuyan Bebekler Dosyasi, Uyuyan Bebekler Belgesi, Uyuyan Bebekler Programi, Uyuyan Bebekler Oyunlari, Uyuyan Bebekler Download, Uyuyan Bebekler Resimleri, Uyuyan Bebekler Hikayeleri, Uyuyan Bebekler Haberleri, Uyuyan Bebekler Indir,
Uyuyan Bebekler Yükle, Uyuyan Bebekler Videosu, Uyuyan Bebekler Arsivi, Uyuyan Bebekler Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Uyuyan Bebekler, Paylasim, Oyun, Torrent,Uyuyan Bebekler, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Uyuyan Bebekler, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Uyuyan Bebekler
|
Yükleniyor...
| | | | |