| Ocak 26, 2008, 10:37:48 ÖS |
|
|
 |
|
|
Biraz acemice OLsada bunlarda benden :-[
-Ak KAğıt Üstüne Örümcek gibi,İçli DUygularla İşledim Seni...
-" NdeN YaıoR$un yaqmur? $oqaq, qösHeßasHı zTi ısLak... qösLerimi ısLatmaq icHin mi? onLar zti ısLak..."
-Hayatımdan cıkarmak icin cabaladığım,korkularımı korkutmaktan korktum,düşlerimden düşlerime düşerken…!
-”Sözüm ki tek sana geçmez;celladımsın ey zaman!”
-Günaha davetti bakışların…Hiç hesapsız, sorgusuz sualsiz yakan ve donduran…
-Yine de Ben T0parLadım Yerden KALbimin KıRıKLarıNı...SıRF aYaKLaRıNa BatmasıN diYE...
-iLikLérimdéki yitik ά$kı sάrho$ bir unutkάnLığά iLikiyorum
-Yüreğimden tuza bandırılmış acılarımı elerken yine şehrimin soğuk kaldırımlarına bırakıyorum sensizliği...
-tekrar yanlızım ne kadar desemde hangi rüzgarı beqlediğimi bilmiyorum mısraların bağlandığı dudaklar yanlızlığı anlatamıyor
-Kuяάk S£vdάlά яά uzάk olsuη biZim άşkıMız; N£ D£яsiη ?_?
-BüyüČüηüη v£яD!ğ! £lmayı y!y!p D£ uyuyaη güz£l kız D£ğl!d!η †άbii ki;ﻯ£n b£η!m άηη£Md£η de gizl£d!ğ!m S£Vd!Ğ!M mάﻯάl kahяάmάηımdıη.
-Asılsız ihbarlar girdabında Kendime ihanet etmekteyim..
-ﻯ£ηsiz £η çok ﻯ£vdiğim yάşάmdάn iﻯtifά £diyorum...
-takılmasın aklın hiçbirşeye.kimbilir neler çıkar karşına yarın.bu karanlıktan başka bir karanlık. bu sabahtan başka bir sabah .....
-∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк..
-BeN O Gün KUrduĞUm O HaYALLe CaNImın TÜM YanmASIna rAĞmeN,Seni hiÇ UnUTmadım BÖCEğim
-geçmişin akrebini oynarken sen.ben geleceğin yelkovanı mı olmalıyım?
-herşeye değecek aşklara....hasret kaldı bu dünya...sahte sevgilerin tam ortasında bir asi çığlık gibi..
-GÖZL£я!η я£ηG!,B!Ç!M! H£P FάяKLIDIя,D£Ğ!ŞM£Y£η †£K Ş£Y GÖZYάŞLάяIηIη я£ηG!D!я…
-Bu gün vazgeçmek istedim senden düşlerimden...düşlerimden belki ama vazgeçemedim senden...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2008, 11:25:28 ÖS Gönderen: pislik18 »
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 26, 2008, 11:03:59 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
yüreğine sağlık kardeşim hepside çok güsel
herşeye değecek aşklara....hasret kaldı bu dünya...sahte sevgilerin tam ortasında bir asi çığlık gibi
ama ben bu söze bittim yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 26, 2008, 11:22:11 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saol kardesim begendine sevindim..
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 28, 2008, 05:08:13 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
kanki elinden geleni yapmışsın ellrine ağzına sağlık ama kimden ilham alıp yazdın anlamadım ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 06:17:59 ÖS |
|
EmRe-Y
|
tşk ederim demetcik :-*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 08:46:20 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
harika sözler vallahi emeğine yüreğine sağlık bu acemice ise geliştirdiğin zaman kimse seni tutamaz....Güzel yüreğine tşkler paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 09:01:17 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saol piskopat ablacım tşkler begendine sevindim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 22, 2008, 09:52:51 ÖS Gönderen: EmRe-Y »
|
|
|
|
| Ocak 29, 2008, 04:52:51 ÖS |
|
fatcil
|
wayyyyyyyy güzel bir çalışma ellerine sağlık +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 29, 2008, 05:59:43 ÖS |
|
EmRe-Y
|
tşkler abicim gözlerine saglık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Karışık SözleR.. Dosyasi, Karışık SözleR.. Belgesi, Karışık SözleR.. Programi, Karışık SözleR.. Oyunlari, Karışık SözleR.. Download, Karışık SözleR.. Resimleri, Karışık SözleR.. Hikayeleri, Karışık SözleR.. Haberleri, Karışık SözleR.. Indir,
Karışık SözleR.. Yükle, Karışık SözleR.. Videosu, Karışık SözleR.. Arsivi, Karışık SözleR.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Karışık SözleR.., Paylasim, Oyun, Torrent,Karışık SözleR.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Karışık SözleR.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Karışık SözleR..
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |