| Mayıs 15, 2010, 11:02:40 ÖS |
|
|
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar beni ağlamaz biliyor. Onlar beni en zor günümde bile ayakta, Hayatla dalga geçer biliyor.
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar beni yıkılmaz biliyor Ben aslında onun gözlerine Bakmaya bile kıyamazken Onlar benim içimin yandığını, Yüreğimin yandığını bilmiyor.
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar beni kral biliyor Ben odamda köşeme çekilmiş, Her günün akşamı ağlarken Onlar benim bir sevgili uğruna yandığımı Düşünmek bile istemiyor.
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar için ben, en sağlam köprülerden, Daha sıkı bağlıyımdır hayata, Onlar beni ölümsüz biliyor Ben her gün ölüm ile yaşam arasında Bir o yana bir bu yana giderken, Onlar benim ne yaşadığımı, Tahmin bile edemiyor...
Ağladığımı kimseye söyleme anne...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 17, 2010, 12:32:17 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni güçlü biliyor, Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamında Evde ağlarken, Onlar benim içimin sızladığını, Yüreğimin yandığını bilmiyor, Ayrılık acısını ne kadar tattığımı, ... Bilmiyor!
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar beni 'kral' belliyor. Onlar beni, Kızdım mı Dünya'yı yakacak insan biliyor. Ben aslında onun gözlerine bakmaya bile kıyamazken; Onlar benim bir erkek uğruna üzülebileceğimi Tahmin bile etmiyor!
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar beni ağlamaz biliyor Ben aslında odama kapanıp Sitem duygusuyla bir köşeye sinerken Onlar beni hiç birşeyin sarsacağını Akıllarının ucundan bile geçirmiyor!
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Onlar bunu hiç bilmiyor. Onlar için ben, en sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata Ben aslında, Ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide Bir o yana, bir bu yana giderken Onlar hala benim için hayatın Hayal kırıklığından başka birşey olmadığını Akıllarına bir türlü yerleştiremiyor! !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Ağladığımı kimseye söyleme anne! Dosyasi, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Belgesi, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Programi, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Oyunlari, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Download, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Resimleri, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Hikayeleri, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Haberleri, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Indir,
Ağladığımı kimseye söyleme anne! Yükle, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Videosu, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Arsivi, Ağladığımı kimseye söyleme anne! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ağladığımı kimseye söyleme anne!, Paylasim, Oyun, Torrent,Ağladığımı kimseye söyleme anne!, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ağladığımı kimseye söyleme anne!, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ağladığımı kimseye söyleme anne!
|
Yükleniyor...
| |