| Mayıs 12, 2010, 07:08:33 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Hep düşünmüşümdür; - Sevmek kolay değil usta… Her sevmek istediğimde sevebilseydim hayatım ne kadar başka olurdu diye... Şunu sevmek istiyorum, sevdim... Buna aşık olmak istiyorum, oldum... Kolay söylenmiyor üstad " SENİ SEVİYORUM ", olmuyor, denmiyor yürekten bir çığlık gibi yükselmedikçe... Sevgi kolay değil usta… Sabahları onu özleyerek uyanmak, yanındayken bile özlemek, o güldüğünde senin içinin gülmesi, o üzüldüğünde senin için parçalanması, o ağladığında senin kahrolman kolay değil... Kontrol edilememezliktir sevgi... Sevgi kolay değil usta... Yemek yemesine sevinmek, sigara içmesine üzülmek, üşümesine dayanamamak, terlemesinden korkmak, hem bir seven yürek gibi, hem bir aile şefkati ile sarıp sarmalamak istemek kolay değil... O' nu içten düşünmek, sen O olmaktır sevgi... Sevgi kolay değil usta... Göz göze geldiğinde, yüreğine bir kor düşmesine engel olamamak, dans ederken o dakikaların hiç bitmemesi için dua etmek, O'nun tenine her sıradan temasında bile, O' nu ne kadar çok sevdiğini düşünmek ve hissetmek, avuç içlerinin ter kokusunu bile özlemek yokluğunda kolay değil... Sımsıcaklıktır sevgi... Sevgi kolay değil usta... Gece yatağına girdiğinde O'nu düşünmek, dualarına O'nu da dahil etmek, kendinden çok, O'nun için yalvarmak, dua etmek kolay değil... Dualarında O'na da yer vermektir sevgi... Sevgi kolay değil usta... Onunla sadece bakışmayı, dans etmeyi, gezmeyi, elini tutmayı, kokusunu hissetmeyi özlemek değil, yıllar sonrasını da düşünerek, onla geçecek olan yıllara tatlı bir tebessümle bakmak, onunla beraber yaşlanmayı istemek kolay değil... Hayatını ona verebilmeyi istemektir sevgi... Bütün bunlar, kolay değil. Bir anda düşünemez, isteyemez insan. Ben bunları düşünüyor, hissediyor ve istiyorsam ve ben BUYSAM. Bu kadar kolay değil diyerek, sevgime küfür etme arkadaş... Tabii ki kolay değil. Kolay şeyler yakışmaz sevebilen insanlara zaten. Geceye mahkum olan, gündüz önünü göremez misali, ben sevgime mahkum olmuşum. Sevgim benim mabedim. Dokunmayın mabedime...  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2010, 09:47:42 ÖS Gönderen: bysessiz19 »
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mayıs 15, 2010, 03:52:23 ÖS |
|
SaFKaN
|
sevmek ve gerçekten sevebilecek birini bulmak çok zor.Umarım herkesin karşısında yürekten seven biri çıkar. Emeğine sağlık Ayhan
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 04:27:15 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
Emeğine sağlık...
Seviyorsan kıymet bil..
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Haziran 17, 2010, 12:33:19 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Saatlerce kaldırımlarda tur attığımı Şehrin üzerime çöktüğünü Koca şehrin yorganımda yattığını Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Sabahlar bitirmedi gecelerimi Akşamlar getirmedi Doğmayan güneşim sendin Düşmeyen ateşim Şakaklarıma yağarcasına Güvendiğim dağlara kar yağdı
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Kalabalıklara attım kendimi Kim nereden bilecekmiş ki
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Gölgeye sığımdım Gölgem sığmadı Gün gelir söylerim sandım Güneş doğmadı Rüyalarıma girseydin keşke Olmadı işte olmadı
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim İçin için ağladığımı görmediler Yalnızlık yorgunuydum Ne elimi tutan oldu Ne halime yanan Görmedim duymadım neler dediler Hiçbiri senin yerini tutmadı Senin gibi sevmediler
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Mevsimlere yıllara inat Üstümden çığ gibi geçti zaman Çiçekler açtı yapraklar döktü Göçmen kuşlar havalandı yüreğimde Gözlerim bulutlandı Bana mısın demedim
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Dalıp gittim uçsuz bucaksız göklere Sanki ufuktan gelecekmişsin gibi Şişelere mektup koydum Dalgalardan dilek tuttum Bildin bileceksin gibi
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Var mıydın yok muydun bilmiyorum Bu ne biçim tutku Allahım Hani bir yürek yansa Bir gemi dolusu yürek Yürek dayanmaz dayansa Hani sevenleri korur Hani bir liman olurdun
Seni sevdiğimi sana söylemedim Kimselere söylemedim seni sevdiğimi Şehri baştan başa dolaştım Yüreğimi baştan başa Dere tepe düz gittim Kendi kendime ağladım Ağladığımı kendime söylemedim Kendimden sakladım seni sevdiğimi Rüzgara buluta söyledim Yokluğunda yandım Sigara gibi Ateş kırk bir Yanık üç Duman oldum Duman oldun Benim oldun Dumanını ciğerime üfledim Seni sevdim işte Daha ne olsun Seni sevdim Seni sevdiğimi kimseye söylemedim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 10, 2010, 11:21:14 ÖS |
|
bysessiz19
|
 |
|
|
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Saatlerce kaldırımlarda tur attığımı Şehrin üzerime çöktüğünü Koca şehrin yorganımda yattığını Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Sabahlar bitirmedi gecelerimi Akşamlar getirmedi Doğmayan güneşim sendin Düşmeyen ateşim Şakaklarıma yağarcasına Güvendiğim dağlara kar yağdı
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Kalabalıklara attım kendimi Kim nereden bilecekmiş ki
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Gölgeye sığımdım Gölgem sığmadı Gün gelir söylerim sandım Güneş doğmadı Rüyalarıma girseydin keşke Olmadı işte olmadı
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim İçin için ağladığımı görmediler Yalnızlık yorgunuydum Ne elimi tutan oldu Ne halime yanan Görmedim duymadım neler dediler Hiçbiri senin yerini tutmadı Senin gibi sevmediler
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Mevsimlere yıllara inat Üstümden çığ gibi geçti zaman Çiçekler açtı yapraklar döktü Göçmen kuşlar havalandı yüreğimde Gözlerim bulutlandı Bana mısın demedim
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Dalıp gittim uçsuz bucaksız göklere Sanki ufuktan gelecekmişsin gibi Şişelere mektup koydum Dalgalardan dilek tuttum Bildin bileceksin gibi
Seni sevdiğimi kimseye söylemedim Var mıydın yok muydun bilmiyorum Bu ne biçim tutku Allahım Hani bir yürek yansa Bir gemi dolusu yürek Yürek dayanmaz dayansa Hani sevenleri korur Hani bir liman olurdun
Seni sevdiğimi sana söylemedim Kimselere söylemedim seni sevdiğimi Şehri baştan başa dolaştım Yüreğimi baştan başa Dere tepe düz gittim Kendi kendime ağladım Ağladığımı kendime söylemedim Kendimden sakladım seni sevdiğimi Rüzgara buluta söyledim Yokluğunda yandım Sigara gibi Ateş kırk bir Yanık üç Duman oldum Duman oldun Benim oldun Dumanını ciğerime üfledim Seni sevdim işte Daha ne olsun Seni sevdim Seni sevdiğimi kimseye söylemedim
emeğine sağlık kardes çok güzl
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Temmuz 12, 2010, 07:30:01 ÖS |
|
serdar1111
|
sağolasın dostum beğendiğine sevindim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Dosyasi, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Belgesi, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Programi, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Oyunlari, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Download, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Resimleri, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Hikayeleri, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Haberleri, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Indir,
................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Yükle, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Videosu, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Arsivi, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA....... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA......., Paylasim, Oyun, Torrent,................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA......., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA......., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ................ SEVMEK KOLAY DEĞİL USTA.......
|
Yükleniyor...
| | | | | |