| Mayıs 08, 2010, 03:48:29 ÖS |
|
|
Ayrılık Şiiri
Her satırı Mendireğe dizili karabataklara benzeyen Bir mektup bırakarak Balıkçı koynundan Sisler içinde uzaklaşan kayık gibi Bir sabah usulca ayrıldın Koynumdan
Bütün yolcularını Boğaz köprüsünün çaldığı Araba vapurunun Boş seferleri Gibi yalnızca rüzgâr Gezinir sensiz Yüreğimde
Durgun bir sudur aslında deniz Ki çocukların acemi oltalarını denedikleri Kuytu bir iskelenin Tahtaları altına kazıdığım Ayrılık şiirini okudukça Dalgalanır...
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mayıs 08, 2010, 04:13:28 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
Bütün yolcularını Boğaz köprüsünün çaldığı Araba vapurunun Boş seferleri Gibi yalnızca rüzgâr Gezinir sensiz Yüreğimde
Ellerine sağlıkk
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Haziran 08, 2010, 04:03:06 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
hüzün sardı benliğimi.. sen sarmaladın yüreğimi.. gülümsediğim bir anda yüzüm düştü yere yüreğim düşmesin diye dua ediyorum şimdi yine kızmışsın bir şeylere yine üzmüşler seni bilmeden sebepsem diye içim sızlıyor senden uzakta seni seviyorum seni bende yaşatıyorum unutulmak yada istenmemek üzmez beni inan bana bir canım var sana verebileceğim bir de içten aşkım dehlizlerde kayboldum bir anda sana dedim inan ben değilim evet seni seviyorum aşkını onur biliyorum beni hasta eden havalara aldırmıyorum yada hayatın bir köşesine fırlatan kadere sığınmıyorum Allahın bildiğini kulundan saklayacak değilim korkak değilim seni sevdim sense bir kadının aşkını göz ardı ettin denildiği gibi vazgeçmekle unutulmuyor kaçtığın diyarlarda mutlu ol bensiz de olsa mutlu ol beni taşıyorsun ama içinde ben bunu biliyorum kendimi kandırmak değil bunun adı şimdi içim daha rahat bilesin sana asla yalan söylemedim belki de seni ne çok sevdiğimi eksik söyledim gittiğin yollar seni bana getirmesin seni sen bana getir terk etmedin çünkü biz bu aşka hiç başlamadık hiç birlikte baş koymadık adın bende saklı kalsın bense sende tutuklu kalayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Ayrılık Şiiri Dosyasi, Ayrılık Şiiri Belgesi, Ayrılık Şiiri Programi, Ayrılık Şiiri Oyunlari, Ayrılık Şiiri Download, Ayrılık Şiiri Resimleri, Ayrılık Şiiri Hikayeleri, Ayrılık Şiiri Haberleri, Ayrılık Şiiri Indir,
Ayrılık Şiiri Yükle, Ayrılık Şiiri Videosu, Ayrılık Şiiri Arsivi, Ayrılık Şiiri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ayrılık Şiiri, Paylasim, Oyun, Torrent,Ayrılık Şiiri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ayrılık Şiiri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ayrılık Şiiri
|
Yükleniyor...
| | |