| Mayıs 08, 2010, 03:42:00 ÖS |
|
|
 |
|
|
Aşk: Ölüm kadar masum değil! !
eskir bir sevdanın gözyaşları masalda dökülmüş anka kuşunun kanatlarına
bir kıvılcım bir uzun ateş ayağında çöl tuzu, yan yan bitmiyor
ektiği tarlada, hasretin tohumlarıyla bir kız hasadını topluyor denizci sevgilisine, yıllar önce ölen
mezarının üstünde otlar soluk ay ışığında ayrılık türküleri söylüyor kulak kesildi gecenin dorukları
bir bıçak düştü çığlık sessizliğine, yüreği al’a kesti bir fesleğen öldü, sardunya sararıp düştü hiç kimse duymadı yakarışını kırıldı kanatları bir serçe köze düştü yüreği delip geçti kınından çıkan hasret
talanlara kurulan saat ateşten bir taçla kondu kuşlar gibi zamanın akışına durup durup çatladı kabuk kanadı yara
hüzün perdelerini çekti gözlerin penceresi ektiği tarlada, hasretin tohumlarıyla bir kız hasadını topladı
sırtında sürgün geçmişi, köz tutar gibi tuttu geldi yangınların rahminden denize ateş düşüren suyun alazıyla ovdu ellerini ne ay ışığı vardı gecede ne kendine acıma adanış hazırdı yalnızca çözdü yüreğinin palamarını döktü küllerini ... gözlerini kapattılar, yüzünü örttüler ak köpüklerle hiç kimse duymadı küllerin iniltisini
biraz düş, biraz gerçek, hayat yalan söyledi
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mayıs 08, 2010, 04:11:37 ÖS |
Hüzün_Masalı
"Ölmüş olan incinir mi?"
Global Moderator
Jr. Member

Belki de hiç gelmemiştin, Ben geldiğini sandım...
3182
Nisan 26, 2010, 12:59:11 ÖS
İstanbul
192
|
kırıldı kanatları bir serçe köze düştü yüreği delip geçti kınından çıkan hasret
Ellerine sağlık bysessiz
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
| Haziran 08, 2010, 04:01:29 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
'Gel, gel, daha yakın gel! bu yol vuruculuk ne zamana kadar sürüp gider? mademki sen, bensin, ben de senim. artık bu senlik ve benlik nedir? ' dedin efendim. sustu martılar denizlerden yükselerek sustu göğe doğru göğe doğru boşluklar arttı, arındı suretlerden sema kâinat ermek istercesine derin bir manaya birden ezanlar aktı minarelerden aktı gökten suskunluk, karıştı suskunluğa diller rengarenk oldu çiçekler sen ve ben yok artık lügatimizde Evs ve Hazrec kabileleri yok artık kıyamdan secdelere omuz omuza kalan biziz kalan biziz artık kardeşlik şiirleri okuyan biz bir ormanda aynı ağacın dallarıyız artık anladım bütün renkler sende/ hep sende/ yalnız sende bütün kapılar sende ardına kadar açık önce inceden inceye bir sükût kaplar bedenimi bir heyecan, bir sızıdır damarlarıma sızan ve dilime saplanan her şey bir muamma: sana geldim ya Mevlana! sar beni, kuşat kendinle geldim geldim ayağına, yara sende, merhem sende.
görünce göz, kelimeler değince tene ten gönülden ne kadar kaçar/kim anlar/ neyi kim bilir iyi niyetler geçer mi günahkar bedenlere abdestsiz çehrelere hoşgörü siner mi? ellerimiz arasındaki kardeşlik akar /gözümüzden gönlümüzden akar /kim anlar/ neyi kim bilir harfler elimde saklı, ağzımda birikti cümleler bir manaya henüz girdim, kekeme oldu dilim suretlerden vazgeçmedim daha kapının eşiğindeyim sen girince dünyama, bildim kendimi /bende dirilttiğim seni titredim atlar gibi uykusunu böldüm bedenimin ve bulunca seni ruhumun yalnızlığında sığındım ürkek bir çocuğun bakışlarıyla sığındım inci gibi dizelerinle dolu okyanuslara / boğ beni: sana geldim ya Mevlana! al beni, kuşat kendinle geldim aşkın kollarına, siyah sende, beyaz sende.
II.
kardeşim, kardeşlerim! diyerek haykırdım dibinden denizin bekleyin sağanak yağmurlar geliyor bekleyin bir şimşek, bir gürültü ve sonra rahmet akacak belli çocukların duruşundan belli, güllerin soluşundan uzun uzun ve içli ağlıyor çocuklar ve yapraklar hınçla yere değiyor duyuyor musun üstadım yokluğunda senin çocuklar bile suskun, konuşmuyor sitemkar anne evlada, gül bakışa sitemkar karıncalar bile öfkeli dik yokuşlara bulutlar yağmurlara, ayrılık vuslata sitemkar çare olmuyor hiçbir merhem bu günahkar cildi sıyırmaya çaldığım her kapıya bir çarpıda ben ekledim bildim neyin nesidir adem, derdime bin dert de ben ekledim sen öyle uzlet halinde kalma gözlerimden tut beni yeni bildim kaybolan bedenim bedenimin içinde: sana geldim ya Mevlana! bul beni, kuşat kendinle geldim ol bakışlarına, müslim sende, kafir sende
III.
solağım ben, hattat olmak için çabaladım/durdum biliyorum kamış kalem soğudu benden/bedenimden kurudu is mürekkep kurudu öfkesinden şimdi yeniden, kaldığım yerden, utanmadan, gevşemeden yeniden yontarak kalemimi, sana yakışan tâ’lik bir yazı ile hoşgörünü efendim, nakşeyledim gönlüme elim tutuklu, elim öksüz ve yetim duvarımdaki tabloda seni de görmek isterim: sana geldim ya Mevlana! tut beni, kuşat kendinle geldim senin dergahına, ateş sende, su sende.
gelin o zaman ey adamlar, kadınlar, rüzgârlar ve yıldızlar kötü niyetlerinizi denizlere atarak gelin somurtkan çehrelerinizi yıkayarak mülayim bakışlarınızı takınarak gelin sitemlerinizi unutarak bırakın dağınık kalsın saçlarınız iyi niyetlerinizi özenle tarayın biraz gözyaşı alın yanınıza görünmeyen yüreklerinize takın.
IV.
'öyleyse siz susun. susunuz da konuşmada sizin diliniz ben olayım.' muhayyer kürdi makamı tadında dizelerin yazıldı gönüllere sustum. konuştu serçeler öksüz çocukların ellerinde dilsiz dervişler içten bir “hû” eşliğinde neyiniz var sorusuna özlü bir cevap sundular içli bir ney taksiminde: -hiç.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Dosyasi, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Belgesi, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Programi, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Oyunlari, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Download, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Resimleri, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Hikayeleri, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Haberleri, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Indir,
Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Yükle, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Videosu, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Arsivi, Aşk: Ölüm kadar masum değil! ! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Aşk: Ölüm kadar masum değil! !, Paylasim, Oyun, Torrent,Aşk: Ölüm kadar masum değil! !, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Aşk: Ölüm kadar masum değil! !, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Aşk: Ölüm kadar masum değil! !
|
Yükleniyor...
| | |