| Eylül 27, 2009, 10:19:33 ÖS |
|
|
DÖKÜLMEK İSTEMİYORUM...
Pencereden baktığımda görüyorum Senin yüzün incir yaprağında Senin ürkekliğin duvar üstünde yürüyen Bir kedinin kıvraklığında
Aynada dururken görüyorum Kırmızı öpüşün sol yanağımda Dişimi fırçalarken senin ağzın Serin suların berraklığında
Rakı devrilmiş masalarda yokluğun Veya benden önce kalkıp gitmişliğin Gece boyu dolandığım barlarda Sarhoşlara tekrarladığım adın Balıkçı kahvesinde,çorbacıda,kenarlarda
Dökülmek istemiyorum hayır!.. Çingene çiçekçiler habire yaltaklandığında Bilmediğim soruların açtığı çukuru Yalanlarla doldurmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Dökülmek istemiyorum... Dosyasi, Dökülmek istemiyorum... Belgesi, Dökülmek istemiyorum... Programi, Dökülmek istemiyorum... Oyunlari, Dökülmek istemiyorum... Download, Dökülmek istemiyorum... Resimleri, Dökülmek istemiyorum... Hikayeleri, Dökülmek istemiyorum... Haberleri, Dökülmek istemiyorum... Indir,
Dökülmek istemiyorum... Yükle, Dökülmek istemiyorum... Videosu, Dökülmek istemiyorum... Arsivi, Dökülmek istemiyorum... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Dökülmek istemiyorum... , Paylasim, Oyun, Torrent,Dökülmek istemiyorum... , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Dökülmek istemiyorum... , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Dökülmek istemiyorum...
|
Yükleniyor...
|