| Eylül 02, 2009, 05:59:32 ÖS |
|
|
 |
|
|
Dünyanın en zengin iş adamının gözleri kör olmuş öyle bir körlükki servetinin getiremeyeceği bir hastalıkmış gitmediği doktor kalmamıs ama çare bulamamıs bir gun yakın bir tanıdıgı bunun bir çözümü oldugunu söylemiş. Eğer dertsiz birini bulup gömleğini gözlerine sürerse düzeleceğini söylemiş adam bunun üstüne gezmiş dolanmıs ama bakmıski dertsiz bir insan bulmak en az gözlerinin tedavisini bulmak kadar zor ne yapacağını bilemezken ümidini kayıp etmisken köyün birinde yaşayan bir çöbanın hiç derdi olmadıgını haberını almıs ve hemen çobanı bulmaya koyulmuş. Çobanı bulunca sormus senin hiç derdin yok derler doğrumudur? Çoban evet der benim hi. derdim sıkıntım yoktur.
Zengin adam o zaman şu gömleğini verde gözlerime süreyim benimde gözlerim açılsın.
Çoban bir anda duraksamıs ve demiş ki. Beyim ama benim gömleğim yokki zaten olsaydı o zaman büyük dertlerim olurdu.
Unutmayın ne kadar mal, ne kadar rahat hayat, o kadar büyük dert getirir ve ne olursa olsun hayatta küçük şeylerle mutlu olmayı bilin unutmayın dertsiz insan olmaz.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Dertsiz Çoban Dosyasi, Dertsiz Çoban Belgesi, Dertsiz Çoban Programi, Dertsiz Çoban Oyunlari, Dertsiz Çoban Download, Dertsiz Çoban Resimleri, Dertsiz Çoban Hikayeleri, Dertsiz Çoban Haberleri, Dertsiz Çoban Indir,
Dertsiz Çoban Yükle, Dertsiz Çoban Videosu, Dertsiz Çoban Arsivi, Dertsiz Çoban Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Dertsiz Çoban, Paylasim, Oyun, Torrent,Dertsiz Çoban, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Dertsiz Çoban, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Dertsiz Çoban
|
Yükleniyor...
|