| Şubat 28, 2008, 01:07:27 ÖÖ |
|
|
GUNUMUZDE UNUTULAN BIR CALGI TÜRÜDÜR. CÜMBÜS : Teneke bır tencereye telli bır sap baglanmıs gıbı gorunen ama bu halıyle ragmen ınsanın ıcıne ısleyen bır ses cıkarabılen entersan bır o kadar da muthıs bır calgıdır. 12 telı vardır. Zeynel abidin bey kisi tarafından yapılan ilk cümbüs 1930 yılında ATATURK ' e dınletılmıstır, ve soylendıgıne gore ısmını de bızzat ATATURK koymustur. mor ve otesı grup albumunde cambaz sarkısının gırısınde cümbüs sesi duyabılırısınız.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2008, 01:10:31 ÖÖ Gönderen: DRaGoN »
|
|
|
|
| Şubat 28, 2008, 01:38:16 ÖÖ |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
çok sağol sen de olmasan sınıfta kalcam valla ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 28, 2008, 05:23:04 ÖS |
|
DRaGoN
|
kımseyı bırakmaz dım sınıfta fızık dersınde :D burda da ole yım elımden gelene kadar yardım etcem er bırınıze tamam mı be yaa epinize saygılar sevgiler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 29, 2008, 11:09:08 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
tmm. benimde elbet bir gün işim düşer :P
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 23, 2008, 09:51:34 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
kımseyı bırakmaz dım sınıfta fızık dersınde :D burda da ole yım elımden gelene kadar yardım etcem er bırınıze tamam mı be yaa epinize saygılar sevgiler
merak ettim de erman abicim sayısal mı okudun ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 23, 2008, 11:22:51 ÖS |
|
bαL10cuк
|
sen sayısalsın yha herkesi öle görüon Demetcim
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 24, 2008, 12:56:32 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
sen sayısalsın yha herkesi öle görüon Demetcim
yok cnm ondan değil fizik falan dedi ya o bakımdan ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 23, 2010, 12:51:33 ÖÖ |
|
habiller
|
çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Dosyasi, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Belgesi, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Programi, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Oyunlari, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Download, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Resimleri, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Hikayeleri, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Haberleri, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Indir,
CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Yükle, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Videosu, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Arsivi, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR.... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR...., Paylasim, Oyun, Torrent,CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, CÜMBÜS muzık aleti BUYRUN ARKADASLAR....
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |