| Mart 02, 2009, 11:13:57 ÖÖ |
|
|
İzlemedeyim..;)
|
|
|
|
|
|
KLeoPaTRa
|
|
| Mart 02, 2009, 04:05:18 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
Aramıza hoşgeldin Kleopatra.. MASALASKIM ailesi paylaşımlarıyla umarım iyi zaman geciririZ. PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 03, 2009, 12:17:16 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
H.g kLeopatra iyi f0rumLar =)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mart 03, 2009, 10:44:22 ÖÖ |
|
KLeoPaTRa
|
tşk ederım h.b saolun
|
|
|
|
|
|
KLeoPaTRa
|
|
| Nisan 09, 2009, 10:56:07 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bende yeniiym buralara atdım kendimii:((
Hos geLdin aRamıza
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 09, 2009, 11:57:05 ÖS |
|
^^Gսиεگگi๓.°
|
bende yeniiym buralara atdım kendimii:((
iyi yaptın pişman olmıycaksın cerenımo hoşgeldin :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 11, 2009, 09:30:03 ÖS |
|
SaFKaN
|
Hoşgeldin cerenimo iyi vakit geçirmen dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Dosyasi, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Belgesi, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Programi, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Oyunlari, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Download, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Resimleri, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Hikayeleri, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Haberleri, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Indir,
Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Yükle, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Videosu, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Arsivi, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :( Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :(, Paylasim, Oyun, Torrent,Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :(, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :(, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Çoq yeniyim vede çoq acemiyim :(
|
Yükleniyor...
| | | | | | |