Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 290 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download  (Okunma Sayısı 290 defa)
Aralık 15, 2008, 11:00:04 ÖÖ
^^KaPTaN6^^'in Bilgileri
^^KaPTaN6^^
^^BeBeTo^^
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj ^^BeBeTo^^

Üye ID 1
Kayit Tarihi Ağustos 22, 2007, 10:05:28 ÖS
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4533
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Oyun Hakkında;

Sürüm Adı ____ : Call of Duty 5: World at War
Rar Şifresi_____: Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
www.fulloyun.com

Crack________ : Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://rapidshare.com/files/16257991...r.FullOyun.rar

Serial________ : MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F
QXJJ-XWE9-PCCP-WSE7-0D34
Dosya Türü ___ : Sanal Sürücü
Upload Eden___: Max Payne
Part Sayısı ____: 29 (200 MB)
Açabilmeniz için önerdiğimiz program: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.

Mutlaka Okuyun : Oyuna giremeyenler aşağıdaki işlemleri yaparsa oyunu rahatlıkla açıp oynayabilir..

Mutlaka Okuyun : Oyuna giremeyenler aşağıdaki işlemleri yaparsa oyunu rahatlıkla açıp oynayabilir..

Öncelikle aşağıdaki adresten save dosyasını indirin
bitirilmiş save dosyası istiyorsanız tıklayınız..!

Daha sonra indirdiğiniz save dosyasının rarından cıkan Activision klasörünü kopyalayın..

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız neyse\Local Settings\Application Data

(Local settings dosyası genelde gizli dosyadır.. Göremeyenler için ; Penceredeki Araçlar sekmesini tıklayın ve Görünüm/ Klasör seçeneklerine gelin.. Ordan "Gizli Dosyaları Göster" seçeneğini işaretleyerek Local settings klasörünü görebilirsiniz..)

Sonra üstteki yolu izleyin ve oraya kopyaladığınız Activision klasörünü yapıştırın.. Değiştirilsin mi uyarısının hepsine EVET diyin ve oyuna baslayin sorunsuz oynayın Denenmiştir.. Haala yapamıyorum diyen varsa msnden gelsin..

NOT:Vistada oyunu açamayanlar konunun başındaki save dosyasını C:\Users\darkprince\AppData\Local içerisine atsınlar...

Sistem Gereksinimleri;
Sistem = Windows XP - SP2 veya Windows Vista
İşlemci = AMD Athlon 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0 GHz veya üstü
ram = 512 MB RAM - Windows Vista için 1 GB RAM
Ekran Kartı = NVIDIA GeForce 6600 GT / ATI Radeon X1600 XT veya üstü
Boş Alan = 8 GB

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.

^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^
Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..!
Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor
Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..!
Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee..

========ஜ۩۞۩ஜ========
 ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██►
========ஜ۩۞۩ஜ========

Yalnızlık coştu yüreğimde
Sende baska hersey yabancı bana
Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum
Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı
Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum
Ama simdi en olmayacak şeyi
Seni istiyorum neden deme
SENİ SEVİYORUM
Ekim 13, 2010, 01:53:52 ÖS
İLAYDATARI'in Bilgileri
İLAYDATARI
Newbie
*

Üye ID 4564
Kayit Tarihi Ekim 13, 2010, 12:20:17 ÖS
Nerden İZMİR
Mesaj Sayisi 16
Rep Puani

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

1

Google Words: Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Dosyasi, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Belgesi, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Programi, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Oyunlari, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Download, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Resimleri, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Hikayeleri, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Haberleri, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Indir, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Yükle, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Videosu, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Arsivi, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download, Paylasim, Oyun, Torrent,Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Call Of Duty 5: World At War - Full - Oyun İndir - Oyun Download

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS