Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 241 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne...  (Okunma Sayısı 241 defa)
Aralık 17, 2008, 01:22:36 ÖS
SaFKaN'in Bilgileri
SaFKaN
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÇE KONUŞANA

Üye ID 187
Kayit Tarihi Ağustos 08, 2007, 12:00:00 ÖÖ
Nerden İstanbul
Mesaj Sayisi 4203
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Anne ..
Sana Büyümek istemediğimi söyLemişdim anne. Hiç dinlemedin ki beni.

En güzel mamaLarla beslemeye çalışırken sen, benim neden yemediğimi hiç bilmedin ki anne. Büyümek istememişdim benn..

Hayırr anne sus ! bu ninniyi dinLemek istemiyorum ! sus anne ! uyuyupta büyümek istemiyorum ben. Yürümekte istemiyorum anne koşmakta istemiyorum. Sen taşısan beni hep kucagında olmaz mı anne? çokmu yük oLurum sana ? Karnına koysan yeniden beni .. Orda kimse zarar veremez bana anne. Lütfen anne lütfenn büyümek istemiyorum benn ..

Off anne ! gitmeyelim doktora hasta değilim ben. Sadece büyümek istemiyorum.Yememem ondandır, uykusuz kalışım hep ağlayışım ondandır anne.. İğneden korkuyorum canımı yakıyor . Tamam anne gitmeyelim söz uyuyacağım , mamalarımında hepsini bitiricem anne sen aglama yeterki..

Ve büyüdüm anne..

ama sana büyümek istemediğimi söylemişdim..

Babamla kavga ettiğinizde hep gelir benimle dertleşirdin. "Kimsem yok kızım senden baska kimsem yok" derdin. Derdinde korkardım büyüyünce yalnız kalmaktan..

Canının yandığından bahsederdin ve hayatın zor olduğundan . Keşke derdin "keşke hep çocuk kalsaydım" .. Bende büyümek istememiştim ki anne..

Dizimden akan kanlar gibi değilmiş yüregimden akanlar.. Sadece gözden akmıyormuş yaşlar . anladım anne büyüyünce anladım.. oysa hiç büyümek istememişdim ki..

"Aşk" varmış anne.. Küçükken ben oyuncaklarıma hükmederdim şimdi biri bana.. Elinde oyuncak oldum anne yaşamak istememişdim.

Kaç kere dedim sana tıkma şu mamaları ağzıma .. Bi kere duysan nolurdu anneeee... Büyümesemm hep bebek kalsam nolurdu anne.. nolurdu..

Şimdi benimde bir kızım var kucağımda.. Ağlayınca kızıyor babası. kucağıma alınca susuyor zaten meleğim.. neden kızıyor ki anne.? Babası bagırınca üzülüyo bebeğim anlıyorum. oda büyümek istemiyor anne anlıyorumm..

Kızamıyorum uyumayınca .. Sabahlara kadar onunla oyunlar oynuyorum. Gözlerimden uyku akıyor anne kızım uyumuyor.
Büyümek istemiyorum anne diyor..Çocukluğunu yaşatıyorum ona . uyusunda büyüsün diyemiyorum kızıma, anne, keşke hep çocuk kalsa.. keşke hep gülse böyLe gözlerii ..

Şimdi sende yoksun zaten yanımda. Sende terkedip gittin beni.. Yaşlanmak istemiyorum, ölmek istemiyorum şimdi anne " kızıma kim bakacak" ? Babası desen zaten kendi havasında " ben ölürsem kızıma nolucak anne" ... ?

Büyüme sen kızım hep cocuk kaL, hep melek kal kızım, günahsız kal.. Aşkı hiç biLme kızım acısız kaL ...

Google Words: Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Dosyasi, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Belgesi, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Programi, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Oyunlari, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Download, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Resimleri, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Hikayeleri, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Haberleri, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Indir, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Yükle, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Videosu, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Arsivi, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... , Paylasim, Oyun, Torrent,Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne... , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Büyümek istemediğimi söylemiştim, Anne...

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS