| Mayıs 12, 2009, 06:18:47 ÖS |
|
|
ya tatam yeniyim ama gercekten bi konuscak sohbet edecek arkadasım yok burda :'(
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Mayıs 12, 2009, 07:01:10 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
ya tatam yeniyim ama gercekten bi konuscak sohbet edecek arkadasım yok burda :'(
Konusmak İstiyorsan Sürekli Resim Açmak Yerine Muhabbet Kategorısıne kpnusmak istediğin konuyla alakalı bir mesaj yaz bizde katılalım sürekli bu konudan devam edersen takip edilmez :) ama gerekli seyleri doğru kategorsınde açarsan karsılık alırsın :) ;)
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mayıs 20, 2009, 01:56:21 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Evet Pende Yeni GeLdiM BenimLEDe Tanısın BilHasSa KızLar Dermisim HaHa :P :P Kanka GeLDim
H.q Hıı bn biLiom Seny abimin aRkisisin :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Mayıs 20, 2009, 02:17:41 ÖS |
|
SaFKaN
|
Evet Pende Yeni GeLdiM BenimLEDe Tanısın BilHasSa KızLar Dermisim HaHa :P :P Kanka GeLDim
H.q Hıı bn biLiom Seny abimin aRkisisin :) Artık bende biliyorum Kaptanın arkadaşı ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 20, 2009, 08:28:00 ÖS |
|
!..yekpare..!
|
meraba...zuhal artık bende burdayım bu siteyi bende sevdim cok eylenceli
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 21, 2009, 09:28:38 ÖÖ |
|
kalpsiz_melek
|
hos geldin bebegim insallah ii vakıt gecirirsin bi yerde tıkanırsan hemen bana yaz yardım ederim yada diger arkadaslar......
|
|
|
|
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Mayıs 21, 2009, 09:35:25 ÖÖ |
|
|
Google Words: burdayım heyy bende yeniyim Dosyasi, burdayım heyy bende yeniyim Belgesi, burdayım heyy bende yeniyim Programi, burdayım heyy bende yeniyim Oyunlari, burdayım heyy bende yeniyim Download, burdayım heyy bende yeniyim Resimleri, burdayım heyy bende yeniyim Hikayeleri, burdayım heyy bende yeniyim Haberleri, burdayım heyy bende yeniyim Indir,
burdayım heyy bende yeniyim Yükle, burdayım heyy bende yeniyim Videosu, burdayım heyy bende yeniyim Arsivi, burdayım heyy bende yeniyim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
burdayım heyy bende yeniyim, Paylasim, Oyun, Torrent,burdayım heyy bende yeniyim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, burdayım heyy bende yeniyim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, burdayım heyy bende yeniyim
|
Yükleniyor...
| | | | | | |