| Nisan 25, 2009, 05:05:53 ÖS |
|
|
bende geldim bende yeniyim aranızda banada yer varmı :D :D
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2009, 05:10:05 ÖS Gönderen: kalpsiz_melek »
|
|
 ---uzat elini yalnızlık yalnız kalsın-- !!!..BaYaN PiPo..!!!
|
|
| Nisan 25, 2009, 05:11:44 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
ya biri anlata bilirmi bana burada neler yapabilirim ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 25, 2009, 06:45:55 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
ya biri anlata bilirmi bana burada neler yapabilirim ???
Öncelikle hosgeldin masalaskimda herkeze yer var sende kendıne bır yer secebılırsın burada neler yapabılırım diyorsan film indirebilir siir hikaye gibi kategorılerdne fayadalanabılırsın istediğin aradıgın bır program varsa bızden desteke alabılırsın gereklı her turlu pc hakkında yardımcı olabılıriz bunun yanında ineternet alemınde aradıgfın hersyeı bu sitde temın edebılırsın eğer ıstersen kendınde bırseylerı bızımle paylasabnılırsın
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 25, 2009, 09:01:35 ÖS |
|
bαL10cuк
|
h0S geLdin kaLpSiz_meLek kaLp fLnda LaSım oLuRsa temin edeRiS. ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 25, 2009, 09:16:29 ÖS |
|
SaFKaN
|
bende geldim bende yeniyim aranızda banada yer varmı :D :D
Hoşgeldin aramızda herkeze yer var iyi vakit geçirmen ümidiyle :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 03:11:57 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
saolun arkadaslar ikide gelmişim yaww ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 03:14:17 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 03:15:06 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
ya resim ekleyemiyorum :-[ :-[
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 06:19:12 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
ya bende resim eklemek istiyorum bende sayfama yazı yazmak istiyorum ama olmıyo ya :'( :(
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 06:28:38 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tam olarak nereye resımeklemek ıstıyorsan soylesen nasıl yapıldıgını anlatabılırım
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 26, 2009, 07:54:00 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
bu sayfaya ana sayfaya her yere deli dolu resimler eklemek istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 07:57:20 ÖS |
|
kalpsiz_melek
|
resimler gifler manzara resimleri bolumunede eklemek istiyorum ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 09:25:47 ÖS |
|
SaFKaN
|
ya bende resim eklemek istiyorum bende sayfama yazı yazmak istiyorum ama olmıyo ya :'( :(
Zannedersem profilini düzenlemek istiyorsun.Profil ordan kimlik bilgisinden resim ve yazı ekleyebilirsin :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 26, 2009, 09:32:23 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Buyur arkadasım assağıdaki linke tıklarsan resim eklemeyi resimli bir sekilde görebilirsin umrım faydalı olmustur. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yaphttp://masalaskim.com/forum/forum_hakkinda/masalaskimda_resim_ekleme-t8304.0.html;new#new
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 30, 2009, 08:13:38 ÖÖ |
|
kalpsiz_melek
|
cok saolun arkadaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: burdayım heyy bende yeniyim Dosyasi, burdayım heyy bende yeniyim Belgesi, burdayım heyy bende yeniyim Programi, burdayım heyy bende yeniyim Oyunlari, burdayım heyy bende yeniyim Download, burdayım heyy bende yeniyim Resimleri, burdayım heyy bende yeniyim Hikayeleri, burdayım heyy bende yeniyim Haberleri, burdayım heyy bende yeniyim Indir,
burdayım heyy bende yeniyim Yükle, burdayım heyy bende yeniyim Videosu, burdayım heyy bende yeniyim Arsivi, burdayım heyy bende yeniyim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
burdayım heyy bende yeniyim, Paylasim, Oyun, Torrent,burdayım heyy bende yeniyim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, burdayım heyy bende yeniyim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, burdayım heyy bende yeniyim
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |