| Ocak 02, 2008, 03:30:36 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 04, 2008, 02:52:00 ÖÖ |
|
seni_uzerler
|
:D :D :D Ellerüne Sağlık kardeşim SüperLer :D :D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 04, 2008, 12:37:13 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saol abi tşk ederim
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Ocak 05, 2008, 09:04:08 ÖS |
|
bαL10cuк
|
psilik18 emeğine saygı +rep
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ocak 05, 2008, 11:04:12 ÖS |
|
fatcil
|
 bayıldım buna ya
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 06, 2008, 01:11:00 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saolun tşk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 07, 2008, 05:16:27 ÖS |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
ellerıne saglık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 07, 2008, 05:49:09 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saol servet abi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 25, 2008, 05:33:44 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
süper olmuş kanki hele şu don var ya onu çok sevdim ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 25, 2008, 10:15:49 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saol tşkler sensiz19
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 26, 2008, 03:25:52 ÖS |
|
bysessiz19
|
çok güsel olmus ya emeğine sağlık + rep
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ocak 26, 2008, 04:27:17 ÖS |
|
EmRe-Y
|
saol begendine sevindim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 12:23:24 ÖS |
|
PiSKoPaT_34
|
harika olmuşlar emeğine sağlık hepsi ayrı ayrı süper olmiş::):):)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2008, 02:30:57 ÖS |
|
EmRe-Y
|
tşkler ablacım :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 22, 2008, 11:23:27 ÖS |
|
SaFKaN
|
emeğine sağlık kardeşim hepside çok güsel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Bunlarda benden :):) Dosyasi, Bunlarda benden :):) Belgesi, Bunlarda benden :):) Programi, Bunlarda benden :):) Oyunlari, Bunlarda benden :):) Download, Bunlarda benden :):) Resimleri, Bunlarda benden :):) Hikayeleri, Bunlarda benden :):) Haberleri, Bunlarda benden :):) Indir,
Bunlarda benden :):) Yükle, Bunlarda benden :):) Videosu, Bunlarda benden :):) Arsivi, Bunlarda benden :):) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bunlarda benden :):), Paylasim, Oyun, Torrent,Bunlarda benden :):), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bunlarda benden :):), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bunlarda benden :):)
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |