| Nisan 04, 2008, 10:32:12 ÖS |
|
|
hatice benm telefona msj at şifreyi gönder sen
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 10:48:03 ÖS |
|
bαL10cuк
|
arkadaşlar ben admin olduğum için şifresiz düzeltmeye çalıştım ama arkadaşın zaten msn si gizli görünmeye ayarlı
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 27, 2008, 07:53:22 ÖS |
|
myimmortal
|
Arkadaşlar merhaba artık bende aranızdayım... ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 07:57:58 ÖS |
|
SaFKaN
|
ailemize hoşgeldin arkadaşım...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 08:09:18 ÖS |
|
bαL10cuк
|
h.g aramıza paylaşımlarını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 27, 2008, 08:16:47 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
H.geldın abi paylasımlarını beklıyorum mucka
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Nisan 27, 2008, 08:21:32 ÖS |
|
bysessiz19
|
h g sitemize paylaşımalrı bekleriz
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 27, 2008, 09:35:30 ÖS |
|
снежинка
|
h.g iyi pylaşımlar...
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Şubat 02, 2009, 11:00:32 ÖS |
|
ahmetolmazbu
|
slm arkadaşlar bende yeni geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 02, 2009, 11:12:11 ÖS |
|
SaFKaN
|
slm arkadaşlar bende yeni geldim
hoşgeldin aramıza
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 03, 2009, 02:02:48 ÖS |
|
bαL10cuк
|
H.g ii pylşmlar
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Dosyasi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Belgesi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Programi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Oyunlari, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Download, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Resimleri, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Hikayeleri, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Haberleri, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Indir,
BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Yükle, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Videosu, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Arsivi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM, Paylasim, Oyun, Torrent,BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |