| Şubat 26, 2008, 07:53:37 ÖS |
|
|
selam herkese ben bengül kardeşim çok övdü bu siteyi iyi vakit geçireceğime inanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 07:55:45 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
arkadaşlar bu benim ablam ona göre kıyak geçin ;D hoş geldin ablacım muck
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 08:02:57 ÖS |
|
bαL10cuк
|
hh.g Bengül abla iyi paylaşımlar emin ol kardeşinin övdüğü kadar war.....
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 26, 2008, 08:16:32 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
teşekkürler canım saol şimdiden ısındım bile
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 08:40:00 ÖS |
|
EmRe-Y
|
Hoş$$geldin bengül
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 26, 2008, 09:31:28 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
saol tşk canım :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 09:34:24 ÖS |
|
bysessiz19
|
Hoş geldiniz sitemıze umarım iyi vakit geçirirsiniz
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Şubat 26, 2008, 09:35:51 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
demet benim yerime tşk etmiş emre ;Dama yine de tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 09:36:39 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
Hoş geldiniz sitemıze umarım iyi vakit geçirirsiniz
tşk ederim +rep için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 11:06:31 ÖS |
|
EmRe-Y
|
sana noluyo demet ya ne kadar muhalefetsin ben bengüle söledim alla alla ;D
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Şubat 26, 2008, 11:42:47 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
ya kanka ondan değil ablam emreye cvp yaz dedi bende yazdım bi baktım nicki değiştirmeyi unutmuşum biz de böle topladık hehe ;D sana noluyo demet ya ne kadar muhalefetsin ben bengüle söledim alla alla ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 11:45:00 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
ya bak yine aynı şey oldu nickler karıştı arkadaşlar sitemizden birini atsam nasıl olur mesela ablamı ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 27, 2008, 05:47:38 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
h.g sitemize umarım iyi vakit gecirirsiniz.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Şubat 27, 2008, 06:42:00 ÖS |
|
bαL10cuк
|
atma kötü olur:)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 27, 2008, 08:58:47 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
atamaz merak etme ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Dosyasi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Belgesi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Programi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Oyunlari, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Download, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Resimleri, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Hikayeleri, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Haberleri, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Indir,
BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Yükle, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Videosu, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Arsivi, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM, Paylasim, Oyun, Torrent,BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, BUNDAN SONRA BEN DE BURDAYIM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |