| Nisan 27, 2008, 06:29:28 ÖS |
|
|
güzel resim arkadaşım ;)
teşekkurler ;)
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:35:21 ÖS |
|
bysessiz19
|
gitarlı resmin yok mu koysana ::) ???
tmm koydum ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:40:25 ÖS |
|
bαL10cuк
|
teşekkürler güsel resimler ::) bende öğrensem bir çalmayı ??? sn öğretsene ;D
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:45:16 ÖS |
|
bysessiz19
|
kolay olsa oğretiyim diyecm ama zor kursa gitmen gerekir esencim ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:46:06 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eft biliom şaka yaptım zaten :)) ;)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:46:59 ÖS |
|
SaFKaN
|
bysessiz gitarıyla birlikte :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 07:16:28 ÖS |
|
bysessiz19
|
:) :) :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 07:29:19 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bysessiz gitarıyla birlikte :)
evet :))
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 16, 2009, 02:27:42 ÖS |
|
esrarlı gözler
|
süpersiniz ya söyleyecek kelime bulamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: BYSESSİZ19 RESİMLERİM Dosyasi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Belgesi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Programi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Oyunlari, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Download, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Resimleri, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Hikayeleri, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Haberleri, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Indir,
BYSESSİZ19 RESİMLERİM Yükle, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Videosu, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Arsivi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
BYSESSİZ19 RESİMLERİM, Paylasim, Oyun, Torrent,BYSESSİZ19 RESİMLERİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, BYSESSİZ19 RESİMLERİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, BYSESSİZ19 RESİMLERİM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |