| Nisan 23, 2008, 10:57:18 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2010, 07:23:59 ÖÖ Gönderen: bysessiz19 »
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 23, 2008, 10:58:32 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
güselmiş :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 23, 2008, 11:07:54 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
teşekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 12:52:36 ÖS |
|
SaFKaN
|
ne denirki walla +rep diyim bari :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 07:13:51 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekürler ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 11:47:16 ÖS |
|
DRaGoN
|
mamı bızım bahcadekı lahana ya benzıyom olum hehehehehe saka saka ben senın o lanet suratını her gun goruyom zaten ama buraya koymakta gecıktıınn needeennnn eferım eferım yıgenım gec oldu ıyı oldu hadı bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 06:31:17 ÖS |
|
bysessiz19
|
mamı bızım bahcadekı lahana ya benzıyom olum hehehehehe saka saka ben senın o lanet suratını her gun goruyom zaten ama buraya koymakta gecıktıınn needeennnn eferım eferım yıgenım gec oldu ıyı oldu hadı bakalım
askere gidecem abı biliyorsun onmu için atıyım dedim gitmeden ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 24, 2008, 07:03:06 ÖS |
|
bαL10cuк
|
askere gidecem abı biliyorsun onmu için atıyım dedim gitmeden ;) iii etmişin Erman abi seni görmekten bıkmış olsa bile ;D özler gidince :)
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 25, 2008, 08:15:45 ÖS |
|
bysessiz19
|
özleyecek tabi hemde yana yakına ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 05:38:44 ÖS |
|
selin
|
güzel çıkmışsın. ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 05:41:34 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkurler selin ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:15:26 ÖS |
|
bαL10cuк
|
gitarlı resmin yok mu koysana ::) ???
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:20:05 ÖS |
|
bysessiz19
|
var koyarım ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:23:40 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
güzel resim arkadaşım ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 06:24:01 ÖS |
|
bαL10cuк
|
tamam bekliyoruz ;D
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: BYSESSİZ19 RESİMLERİM Dosyasi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Belgesi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Programi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Oyunlari, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Download, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Resimleri, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Hikayeleri, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Haberleri, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Indir,
BYSESSİZ19 RESİMLERİM Yükle, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Videosu, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Arsivi, BYSESSİZ19 RESİMLERİM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
BYSESSİZ19 RESİMLERİM, Paylasim, Oyun, Torrent,BYSESSİZ19 RESİMLERİM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, BYSESSİZ19 RESİMLERİM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, BYSESSİZ19 RESİMLERİM
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |